ForWhatIt´sWorth

Duktig

Publicerad 2011-05-31 22:13:56 i Allmänt,

Jag har faktiskt varit lite duktig idag. Förutom att jag varit på praktikmöte så har jag fryst mitt internet över sommaren vilket innebar att jag RINGDE. Det var inte så farligt, han var jättetrevlig. Hade först tänkt säga upp comhem men det visade sig att det är tre månaders uppsägningstid. Största anledningen att jag vill bli av med comhem nu är att jag inte kommer vara hemma i sommar och det känns inte särskilt lockande att stå och betala på något man inte använder. Speciellt inte när man har extremt dåligt med pengar. Så jag frös mitt internet vilket innebär att det tillfälligt stängs över sommaren för en kostnad av 29kr/mån. Sen när det öppnas igen till hösten, när jag har tjänat massa pengar och har bättre råd med uppsägningsmånader, då kan jag säga upp och byta till stadsnät istället. Lite krångligt kanske haha men what to do (:

Sen ringde jag även adressändring och tänkte byta min adress över sommaren, men han informerade mig om att om jag gör det via internet med mitt studentkort så kostar det i princip ingenting. Om man gör det via telefon så kostar det skjortan. Jag sa hejdå och la på ganska rejält jättesnabbt. Försökte fixa det via hemsidan men det var nåt fel på den idag så det gick inte alls. Får prova igen imorgon istället :)

Förutom detta har jag även skrivit klart första frågan på tentan (två sidor). Så imorgon efter seminariet ska jag börja med fråga två som handlar om förhandsbedömning av ärendet !

Vet inte vad det är med mig, massa andra är helt skoltrötta och döda med noll motivation. Jag känner mig hur pigg som helst, bara hoppas det håller i sig åtminstone till jag är klar med tentan :P

Nej nu blir det sängen och läsa lite Eragon innan jag ska sova. Upp tidigt imorgon eftersom min grupp ska träffas i skolan vid halv 9 och förbereda oss lite inför seminariet som börjar 9:15.

Ronnie, jag saknar dig !! <3

Trettioförsta maj tvåtusenelva

Publicerad 2011-05-31 15:22:52 i Allmänt,

Var nog lite nervös inför praktikmötet idag för det var nästan omöjligt att sova inatt. Det är alltid sådär lagomt i tid till man ska upp som det är som skönast att sova, det var riktigt plågsamt att gå upp imorse. Ronnie ringde och jagade upp mig :P Blev rätt stressigt men jag hann till bussen ca 5 minuter innan den skulle gå ! (:

Har fått tilldelat praktikplats i Västerås på AcadeMedia Eductus som ska ge människor utveckling, jobb eller en ny karriär genom utbildning, coachning och matchning. Hade helt ärligt inte hört talas om dem förut. Men nu när jag varit där kan jag konstatera att det verkar vara ett tufft arbete. Min kontaktperson var hur trevlig som helst och visade mig runt och presenterade mig för så många människor att jag inte kommer ihåg ett enda namn ! Var alldeles för upptagen med att hålla koll på mitt eget namn där bland allt hälsande ! Vi gjorde upp att jag börjar praktiken den 30 Augusti och jag skulle dyka upp när det passade mig med bussen haha. "maila så jag vet är du kommer". Hon verkade verkligen mån om att jag skulle ha det så bra som möjligt och jag får välja vad jag vill jobba med om jag skulle fastna för nåt speciellt :)

Nu är jag tillbaka i Etuna och sitter hemma hos Ronnie :) Väntar på att Gabbi ska smsa att hon fört över pengar så jag kan hämta de sista böckerna som vi behöver till tentan. Ska kolla lite på tentan idag också, men känner att jag inte kan skriva så himla mycket mer innan jag har resten av böckerna. Ska försöka göra en familjekarta och nätverkskarta idag iaf :)

Imorgon är seminarium tre, alltså det sista sem den här kursen, sen är det bara hemtentan som ska in sen blir det bye bye etown. Hur fan jag ska ta mig hem med alla grejer har jag inte listat ut än men det löser sig nog ^^ Funderar på att inte ta med mig så mycket kläder för då får jag värsta ursäkten att köpa nya när lönen kommer, smart va ? :D Mohahahahahah

Nä dags att göra något vettigt, tentan here I come ! Eller egentligen måste jag ringa läskiga folk på adressändring och comhem först. Wäääää..


Jag ska bara..

Publicerad 2011-05-30 21:04:10 i Allmänt,

Tenta hela dagen var det ja.. NOT ! Sitter hemma hos Ronnie och ska skriva tenta, gabbi ska hit också någon dag. Tänkte bara städa lite för att det skulle se ok ut när hon kommer hit. Sen när jag väl satte igång så var det så himla kul att pyssla, nu 9 timmar senare är jag klar och shit vad fint det blev :)

Packade upp massa kartonger som stod i vardagsrummet. Visade sig innehålla hur mycket kul som helst, massa matlådor i olika storlekar, massa och jag menar MASSA glas och annat köks stuff. Diskade allt och fick in det i köksskåpen :) Dammsög och skurade vardagsrummet och slängde MASSA shit.

Det tog mig nio timmar att rensa upp i kartongerna i vardagsrummet och få det fint, värsta träningspasset ! Men usch vad nöjd jag är. Nu ska jag bara ta en dusch, äta och sen ska jag fortsätta skriva på tentan :)

Har skrivit lite mer än en sida nu, fastnade totalt och kände lite ångest över hur jag skulle komma vidare på första frågan, sen helt plötsligt när jag gick där och städade så anföll några idéer min hjärna så nu vet jag exakt vad jag ska skriva. :D Kulturbutiken ringde förut idag också och nu har de sista böckerna kommit, braaa !

Imorgon ska jag på möte på min praktikplats i Västerås vid 11, är lite nervös men hoppas att det känns bra. Bara jag hittar dit och så. Men det löser sig !


Ronnie jag älskar dig <3

It's FRIIIDAY !

Publicerad 2011-05-27 12:11:01 i Allmänt,

Hade egentligen tänkt börja på tentan idag, men eftersom jag hade nada att göra igårkväll så började jag med den då ist ! Lyckades skriva en sida vilket var det jag hade tänkt hinna innan Ronnie kommer hem så jag är nöjd.

Nu ska jag ta ett ryck, har massor att göra innan Ronnie dyker upp :) Först ska jag leta upp hans tvättstuga och se om det finns nån tvättid ikväll (och om jag fattar hur man bokar). Har aldrig gillat det där men att folk kan komma in i tvättsugan oavsett vems tvättid det är. Nej jag gillar känslan när man bokar med tagg och man vet att den ända som kommer in är en själv !

Efter det ska jag vandra iväg på äventyr :D

Iiiih <3


La la la (:

Publicerad 2011-05-26 16:07:40 i Allmänt,

Mår bättre nu :) Var lite seg imorse och inte helt säker på om jag skulle gå till skolan eller vila en dag till eftersom jag fortfarande är täppt i näsan och lite allmänt hängig, lyckades såklart försova mig en timme men bestämde mig i alla fall för att gå dit och se om jag orkade. Gick faktiskt riktigt bra och vi blev klara med seminarieuppgift 3 idag :)

Efter vi blev klara skrev jag ut hemtentan och även Etikhäftet (obligatoriskt litteratur). Skönt att man inte behövde beställa precis alla böcker eftersom det var så många den här delkursen. 11 böcker kostar MYCKET. Hade lite panik över hur jag skulle ha råd att beställa så många böcker med min ickeexisterande ekonomi, men jag var inte ensam om den känslan som tur var, så jag och Gabbi beställde de sista 5 böckerna tillsammans :) Bara att hoppas att det inte tar så lång tid innan böckerna kommer.

Tänkte börja lite smått med tentan imorgon eftersom jag i alla fall har fem böcker nu :)

Ne nu ska jag tvätta sen gå hem till Ronnie igen. Iiiih imorgon är det FREDAG :D <3


Puss !

2011/05/24

Publicerad 2011-05-24 23:07:27 i Allmänt,

Som ni kanske redan förstått så orkade jag inte gå på den sista föreläsningen innan sommaren. Sovit i princip hela dagen och tror inte det kommer bli något som helst problem att somna ikväll.

Har fått hemtenta frågorna nu, läste igenom dem lite snabbt och helt ärligt kändes det inte så hemskt. Ska bara bli frisk nu så jag orkar ta tag i den. Eller ja, beställde sista böckerna IDAG så får väl se när de dyker upp, men har fram till den 13 juni på mig att göra klart den. På ett sätt vill jag bli klar med den så fort som möjligt så jag kan åka hem till Värmland och börja jobba så jag får några pengar i juli. Men på ett sätt vill jag inte alls det. Kommer förmodligen inte kunna träffa Ronnie i sommar eftersom både han och jag ska jobba. Eller jo, vi måste försöka lösa det på nåt sätt, annars dör jag.

Imorgon är jag ledig och då ska jag bli frisk har jag bestämt, för på torsdag ska min grupp skriva klart seminarie 3 så vi slipper tänka på den uppgiften nåt mer och "bara" fokusera på tentan.

Den 31 maj ska jag på möte på praktikplatsen jag blev tilldelad. Blev lite förvånad när jag ringde för att boka ett möte. Första frågan jag fick var "varför ska du komma hit på möte"?. Är väl ganska logiskt att man åker dit och presenterar sig så att de får veta vem jag är och känner att de vill ta emot mig som praktikant samtidigt som mötet är en möjlighet för mig att känna efter om det känns rätt för mig. Aja känns skönt att jag fixat tid för möte och att jag lyckades få tid innan den 3 juni som är sista dagen. Det innebär att man måste besökt sin praktikplats innan det datumet om skolan ska hjälpa till att fixa ny plats om det skulle uppstå några problem.

Tänkte att det mesta inför sommaren var fixat nu. Sen kom jag på att jag måste ringa massa samtal. Jippie jag som älskar att ringa, NOT. Men jo, måste ringa adressändring och dessutom säga upp internet. Känns värdelöst att stå och betala på ett internet som man inte använder. Okej det kanske inte kan räknas som "massa" samtal. Men det känns som det eftersom jag verkligen inte gillar att ringa folk jag inte känner. Usch måste verkligen träna bort det där. Med tanke på att jag läser till socionom och förmodligen kommer bli tvungen att ringa massor jag inte känner i framtiden så är det inte så bra att ha telefonskräck. :P

Börjar faktiskt se fram emot att jobba i sommar. Har haft lite ångest över att sitta i kassan igen då Maximat ligger inne i ett stort köpcentrum som är till för gränshandeln, vilket innebär att massor av norskar åker dit och handlar som galningar. Köerna i kassorna är oftast enorma och det där med arbetstider och raster går inte alltid att hålla. Men sen finns det ju de dagar som är riktigt trevliga och ibland längtar man faktiskt lite till jobbet. Hoppas att väktaren som brukar jobba där är kvar bara. Han är så rolig, på kvällarna när det är lugnt håller han ju till utanför maximat och ibland kan man ju få lite damp sådär på kvällskvisten och då kan det flyga både sega råttor och såna där långa godisormar lite här och var över kassorna och golven. Han är bra cool den där gubben xD Men man måste få vara lite galen ibland för att orka jobba på centret, to remain sane liksom =)

Förutom att jag är förkyld så känns allt riktigt bra just nu och det är ju det som räknas. Jag har klarat alla tentor hittills och har bara en hemtenta kvar innan sommaren. Jag har jobb och slipper därför oroa mig över hyran i sommar. Jag har världens bästa pojkvän som jag trivs hur bra som helst med. Jag ska bo hos min underbara farmor i sommar.

Som det ser ut nu så är det enda negativa att jag och Ronnie kommer vara så långt ifrån varandra under några månader. Det är tur att det finns telefoner och datorer, och eftersom jag fick en så fin mobil så har jag ju internet på den och slipper springa ner på bibblan i challa om jag vill åt internet xD (Farmor har ingen dator, pappas är en burk där det bor massa virus i).

Nej nu ska jag gosa ner mig i Ronnies säng och läsa Eragon. Alldeles ensam och rädd.

Puss !

Lite bättre

Publicerad 2011-05-24 20:16:34 i Allmänt,

Sov från typ 22:30 igår till 10:00 idag sen från 12:00 till 16:00. Sover alltid jättemycket när jag är sjuk. Nu känns det lite lite bättre :)

Tvingade mig ner på stan förut och beställde kurslitteratur, köpte ipren och pepsi. Nu känns allt lite lättare !

Ikväll ska jag inte göra något mer än att försöka bli frisk, försöka läsa ut eragon och kanske se en film om ögonen pallar. Jättejobbigt att koncentrera sig när ögonen rinner hela tiden. :/

Saknar Ronnie så jag håller på att dö, fast samtidigt var det kanske bra att han åkte när jag blev sjuk så jag inte smittar honom. =) <3


Puss !

..........

Publicerad 2011-05-23 21:37:41 i Allmänt,

Har inte varit såhär förkyld sen förra sommaren. Det blir bara värre :/ Ögonen svider, rinner och är knallröda, rösten låter som ett hest helvete och näsan är helt trasig efter allt snytande.


Skjut mig.

2011-05-23

Publicerad 2011-05-23 18:05:18 i Allmänt,

Inatt blev jag anfallen av en extrem förkylning. Vaknade imorse och det kändes som att någon skar med knivar i halsen och näsan var totalt täppt. Släpade mig till skolan vid 9 eftersom vi skulle gruppa idag. Fick en del gjort på seminarieuppgiften så nu har vi inte så mycket kvar på den, jätteskönt. Vi tänkte försöka bli klara med den, den här veckan, så att vi kan ägna oss åt hemtentan sen...

Är helt slut men försöker hålla igång ändå. Imorgon har vi sista föreläsningen den här kursen. Känns fail om jag inte skulle gå på den. Så jag knaprar ipren och försöker bita ihop. Imorgon får vi även reda på tentamensfrågorna. Jag är lite nervös..

Finns jättemycket som jag skulle kunna skriva om. Men jag orkar verkligen inte. Men kan iaf skriva att jag haft världens mysigaste dagar med Ronnie. Fick behålla honom hemma i Etuna ända från i onsdags till igår innan jobbet kallade. Men ändå saknade jag honom såfort han gick utanför dörren imorse...


Jag älskar dig <3

Regn regn regn

Publicerad 2011-05-17 23:12:41 i Allmänt,

Gick på VFU förut idag, fick studiehandledningen, fick lyssna på massa tjaffs och en grinig lärare ett tag, sen lättade stämningen lite mot slutet. Kort sammanfattat, hade räckt om vi bara fått studiehandledningen och sen fått gå.. Så känner jag iaf.

Vid 16:30 var jag och Carro på sockafé och lyssnade på KRIS. Det var intressant men synd att det var så lite folk där. Men tiden var ju inte den bästa då många inte bor i etuna så det var kanske inte så konstigt. När det var klart gick jag och Carro och fikade på first class. Hängde med hem till henne efter och hjälpte henne tvätta ;) Kollade på tv och slappade till runt 21:30. Nu sitter jag hemma hos Ronnie och väntar på att han ska komma hem vilket han, om allt går som det ska, gör runt 10 imorgon <3 Trodde inte jag skulle kunna gå till Ronnie då det spöregnade jättelänge förut. Vädret är så skumt, ena stunden regnar det som tusan, sen helt plötsligt tvärslutar det, molnen försvinner på tre sekunder och det blir blå himmel ?

Varit sjukt rastlös men löste det med lite småstädning fastän jag inte får. (:

Imorgon ska jag ta en riktig sovmorgon, sen ska jag, Ronnie och Carro fika :)


Puss

Föreläsning om vårdetik

Publicerad 2011-05-17 13:17:13 i Allmänt,

Gick upp kvart i nio idag, började skolan kvart över, behöver jag säga att det blev lite stressigt. Men jag hann, ramlade in i klassrummet ett par minuter innan vi började ^^

Hade en extern föreläsare, en pensionerad dam som pratade om vårdetik. Tyckte att hon var lite cool (: En av de få gångerna som man orkat lyssna koncentrerat hela föreläsningen. Inte för att det riktigt var vårt ämne då hon var sjuksköterska i botten. Men som hon sa är etiken generell och man kunde byta ut ordet vård till omsorg, patienter till klienter osv :)

Sitter hemma på lunch nu. Riktigt tråkigt väder idag med regn. Det är i såna situationer, när det regnar och man inte har nåt paraply, som man verkligen får bekräftat att man har självfall i håret, big time. Jag ser ut som ett misshandlat får... Annars så gillar jag regn, om man slipper gå ut i det. Sitta inne och mysa, lyssna på regnet och läsa en bok eller så.

Klockan två har vi tydligen VFU och genomgång av studiehandledningen. Just nu är jag inte alls peppad på att gå tillbaka till skolan för att vara där i en timme. Men det är väl lika bra att ta sig i kragen och göra det iaf antar jag.

Saknar dig Ronnie. :/ <3

2011- 05- 16

Publicerad 2011-05-16 19:50:15 i Allmänt,

Fick äntligen träffa Ronnie igen igår.. Blev dock inte så länge eftersom han skulle till sandviken och jobba idag. Igårkväll kom han hem till mig vid 22 med massa godis från båten som jag visade i förra inlägget. ^^ Kollade klart på hockeyn hemma hos mig som slutade riktigt pinsamt..

Efter hockeyn åkte vi hem till Ronnie, var en del finnar ute på stan som firade. Såg en motorcyklist som hade en finsk flagga bak på motorcykeln, styggt..

Såg på film till sent på natten innan vi gick och la oss. Imorse var jag tvungen att gå upp halv 9. Jag och Richard hade intervju inför fältuppgiften idag. Mötte honom vid stationen tjugo i tio och letade upp vart vi skulle, det var lätt att hitta dit som tur var :) Strax efter tio dök damen som vi skulle intervjua upp och vi hälsade och fixade lite kaffe. Mycket mer hann vi inte med innan det blev brandövning, brandlarmet gick och det var bara att ställa ner kaffemuggen och traska ut i regnet och vänta på att få gå in igen :P Tog som tur var inte så lång tid innan vi fick gå in igen och vi kunde börja intervjun. Hon var jätteduktig på att prata och intervjun flöt på bra tycker jag :)

Var klara runt halv 12 och då ringde jag Ronnie, han kom och hämtade mig, och vi åkte till Eriksson och käkade :) Sen var det bara några timmar kvar innan han skulle åka, hann se en film sen var det dags att säga hejdå igen.. Fick skjuts hem sen åkte han till Sandviken. :/ Hoppas hoppas det inte blir så länge till vi ses igen... <3

Nu ska jag renskriva kladden från intervjun sen ska jag bara slappa, läsa eragon och äta lite mer godis.

Puss !

Bortskämd

Publicerad 2011-05-15 22:55:06 i Allmänt,



Du är seriöst världens underbaraste människa. Har aldrig blivit så bortskämd som jag blir nu. Du är alldeles för snäll hela tiden. Tycker om dig så himla mycket <3

Du är som en häst i månskenet

Publicerad 2011-05-15 14:39:18 i Allmänt,

Blev ut igår med! :D Denise började skriva runt 20:30 igår. Hon satt själv hemma, vilket jag också gjorde. Så hon tyckte att vi kunde göra något åt saken ;) Tog en snabbdusch och traskade hem till henne och gjorde mig iordning där samtidigt som vi förade lite med grogg !

När jag var klar så drog vi på en förfest på sveaplan med fia i klassen och massa andra som jag inte känner. Var både kul och inte kul. Fanns ett störande moment jag skulle kunnat klara mig utan men men what to do. Var nämligen en annan fest två våningar under oss. En av tjejerna på vår fest kände några av killarna och ville gå ner och säga hej, denise skulle med så jag hakade också på. Var där i några få minuter men när jag skulle gå upp igen hakade en kille på som jag aldrig sett förut. Han var extremt på och var uppe i ansiktet på mig när han skulle säga något. Jag talade vänligt men bestämt om att jag har pojkvän och han svarade "vaadååå jag har flickvän". Tänkte därför att det var lugnt, men icke. Han hakade som ett plåster på mig. Gick jag till köket följde han efter, gick jag tillbaka till vardagsrummet följde han efter. Riktigt obehagligt var det och han kletade sig på mig. Sen sa han "jag vill va med dig". Jag lackade ur och sa "jag vill INTE va med dig". Denise och hennes tjejkompis sa åt honom att "hallå hon sa att hon har pojkvän" men jag vet inte vad det var för fel på honom, han lyssnade liksom inte. Fastän att jag tittade bort och lät otrevlig så bara fortsatte han prata och vara på.

Vid 12 tog vi en taxi till harrys, och äntligen försvann den där killen, det var världens kö men vi tog oss in till slut. Sen dansade vi till det stängde vid 2, var askul :D Blev slagsmål på dansgolvet så det blev lite action där ett tag ^^ Vete fan vad som utlöste bråket men helt plötsligt var det en hög av folk, två som slogs och massor som försökte hålla isär dom. Men det gick bra, sen myllrade vakterna fram. När Harrys stängde stod vi utanför och pratade en stund innan jag gick hem. Pratade med Ronnie hela vägen hem <3 Stackaren var jättetrött, klockan är ju dessutom en timme mer där så det var nästan morgon för honom :P

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att hämta mina grejjer som jag lämnade hos denise igår. Sitter och camar med finaste nu och han är typ expert på att komma på smeknamn på mig <3 Ibland vet jag dock inte hur jag ska reagera på dem XD


"Du är som en häst i månskenet"

Vill att du ska komma hem NU NU NU <3

Teknik

Publicerad 2011-05-14 18:25:05 i Allmänt,

Idag har jag lärt mig hur en insättningsautomat fungerar. Shit man behöver inte ens träffa en människa längre för att sätta in pengar på kontot. Det var hur lätt som helst, bara in med kortet, hälla i mynten i skålen, trycka på lite knappar sen satt pengarna på kontot. Skönt att slippa ha massa mynt liggandes hemma.

Vid fyra åkte Gabbi hem och det blev helt plötsligt väldigt ensamt. Gick inom ica på vägen hem och köpte lite frallor och skinka. Har varit helt sjukt seg idag så har inte orkat göra nån riktig mat.

Pratade även med farmor som var lika seg som mig. Var tydligen nattöppet på centret igår till 24 så hon hade varit där och traskat runt (:

Börjar närma sig juni och sommarjobb nu. Samma nervositet iår, men kom jag ihåg koder och shit förra året så borde jag väl göra det nu med :)

Nä om man skulle ta en promenad så jag inte somnar där jag sitter !

Puss

Tentaplugg och drinkar

Publicerad 2011-05-14 13:37:04 i Allmänt,

Pluggade lite igår, eller jag visade Gabbi min tenta och gick igenom lite förvaltningsrätt. Sen hade Gabbi tydligen planerat att vi skulle ut ;) Så då kom vodkaflaskan fram och det blev drinkar ! Satt hemma hos mig till runt halv 10 sen promenerade vi ner på stan ! Messade Robin och kollade om han ville haka och det ville han.
Satte oss på Håpes, efter en stund dök Robin upp. Lite senare träffade vi även katta, sofia, anna och denise. Sen blev vi plötsligt väldigt danssugna och hela gänget drog till Harrys och vi dansade till runt halv 2 :D

Det var en riktigt skoj kväll men saknade såklart min Ronnie väldigt mycket. <3

På vägen hem från krogen kom vi av någon anledning in på att prata om scones ? Så klockan 2 ställde jag mig och bakade scones åt mig och Gabbi xD Dom blev riktigt bra, nybakade scones med jordgubbssylt var inte alls fel efter en kväll på krogen :D

Idag sov vi ganska länge, ska snart röra oss ner på stan och kolla hur "insättningsautomaten" fungerar :P

Puss !

Fredagen den trettonde

Publicerad 2011-05-13 14:12:14 i Allmänt,

Godmorgon :) Tog världens sovmorgon idag. Det ända jag hunnit med är att städa lite, duscha och äta frukost. Nu sitter jag och väntar på att Gabbi ska komma hit ! Sen blir det ett par timmars tentaplugg, även fast det inte är jag som ska skriva tentan så är det nog bara bra för mig att repetera lite också :)

Fredagen den trettonde. Fredagen då Ronnie INTE kommer hem. Blöööh.

Nä är nog bäst att stanna inne idag, för säkerhetsskull. ;P




Jag saknar dig...


Saknar

Publicerad 2011-05-12 17:48:55 i Allmänt,

Mår bättre nu. Har legat och halvsovit på soffan och tittat på tv :) Illamående har äntligen släppt såpass att det är hanterbart. Sitter med öppet fönster och solar. Märkte förut att det gjorde ont att sitta ner, av alla ställen så har jag bränt mig på baksidan av låren xD haha ser ut som en kräfta där ! NAJS. Insåg precis att jag har fått lite färg trots allt, min foundation har blivit för ljus. Både bra och dåligt, kul att man har fått färg, tråkigt att jag har en halv flaska med foundation som jag inte längre kan använda.. Men men =)

Skrev med Esther förut. Helt plötsligt slog det mig hur mycket jag saknar dig. Önskar du bodde närmre så man kunde ses oftare. <3

Imorgon kommer Gabbi till mig, ska hjälpa henne plugga till tentan som hon har nästa fredag :) Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra i helgen ? Kommer kännas skumt i morgon kväll eftersom jag är van att Ronnie kommer hem på fredagar..

Fick schemat på posten idag för sommarjobbet tillsammans med en liten handskriven lapp från min chef "Hej! Hoppas du blir nöjd med schemat. Kul att du kommer tillbaka i sommar. Vi ses / Kram "

Gulligt väl :)


:(

Publicerad 2011-05-12 13:33:04 i Allmänt,

Kom precis hem. Haft seminarie 2 idag. Mår helt fruktansvärt.. Känns som att jag har blivit immun mot mina magsårstabletter eller nåt. Går runt som i en dimma och har bara ont ont ont.  Vill bara lägga mig och sova så den här dagen tar slut nu.

Sol och sem 2

Publicerad 2011-05-11 20:18:08 i Allmänt,

Gick upp vid halv tio idag och packade ner filt, saft, kaffe, mat och solkräm. Mötte Carro vid 11 och vi promenerade till Djurgårdsparken där vi låg och solade till runt 3 om jag inte minns helt fel. Fick faktiskt lite färg idag :D

När vi solat klart gick vi hem till Carro och slappade där ett tag, man blir trött av all sol ! Snodde hennes dusch ett tag sen gick vi till Waynes och fikade :) Har varit en helmysig dag !

Synd bara att min mage ska krångla så mycket. All jävla stress som fuckar till allting och gör att den aldrig vill läka.. Försöker att inte stressa men det är ju jättesvårt. Massa saker som krånglar till det, alltid ska det vara nånting. Pratade med Ronnie via cam nyss, nu känns det lite bättre. Tack för att du finns, tycker om dig så himla mycket <3

Sitter och försöker plugga lite. Har seminarium 2 imorgon :S Usch för att prata.. Försöker memorera det jag ska säga så jag inte ska ha näsan i pappret hela tiden. Sa alldeles för lite förra gången så MÅSTE prata mer den här gången. Försöker verkligen men det bara låser sig för mig, får inte fram ett ord.

Är helt sjukt trött, skulle kunna somna nu. Men nej, nu ska jag plugga lite FL paragrafer så jag kan prata om dem imorgon. Sen får jag sova :)

Puss

Sooooommmmaaaaar :D

Publicerad 2011-05-10 22:29:20 i Allmänt,

Idag har det verkligen varit värsta sommarvädret ! :D Var i skolan mellan 9 och 14 sen har jag befunnit mig i solen i stort sett resten av dagen :) Satt på gräsmattan på innergården i skolan och bara njöööt ! Var en sväng på Gina och Carro köpte ett linne (som jag också suktar efter men jag tog mig i kragen och insåg att jag faktiskt inte har råd med nya kläder nu). Har varit så himla varmt idag att man knappt känt att man är hungrig. Men drog till waynes och jag köpte en ceasarsallad :) !



Kändes som att det var mitt på dagen eftersom det var så varmt och så ljust ute, men insåg att klockan redan var halv 6 när jag käkade. Är verkligen jätteskönt att det är ljust så länge på kvällarna som det är nu, börjar inte mörkna förrän efter 21. Men det blir ju tyvärr lite svårare att somna på kvällen. Eftersom jag hängde med Carro till 21 idag så hann jag inte prata så mycket med Ronnie innan han skulle sova. Glömde totalt bort att klockan är en timme mer där..

Imorgon är det lovat fint väder och därför har jag och Carro planerat att vi ska gå upp relativt tidigt och ta med filt, vatten, fika och solkräm och leta upp en park som vi kan ligga och sola i heela dagen lång :) Har faktiskt fått lite färg i dag, eller nej, jag är fortfarande blek. Men om man jämför med ställen dit solen aldrig når så är jag en nyans mindre blek på de ställen dit solen når. ^^ Haha

Nej nu ska jag gå och lägga mig och läsa eragon innan jag ska sova ! Natti <3

RONNIE JAG SAKNAR DIG KOM HEEEEEM :/

Noob :P

Publicerad 2011-05-09 17:28:06 i Allmänt,

Träffade som sagt gruppen vid tio idag och skrev det mesta på seminarieuppgiften :) Efter det gick jag en sväng till clas olson och skulle köpa hörlurar till min mobil. Frågade snubben i informationen vilka hörlurar som passade till min mobil och han hämtade åt mig. Tänkte inte mer på det utan köpte dem i tron att han visste vad han pratade om.

Mötte gabbi och hängde med henne typ en timme innan hennes buss gick, satt och solade vid stationen och bara pratade om allt möjligt :) <3

Sen när jag kom hem och skulle testa nya hörlurarna inser jag att den jävla nooben gett mig fel >.< Dom passade såklart inte alls till min mobil.. SUCK ! Aja får lämna tillbaka dem imorgon.. Fan jag som tänkte lägga in massa musik och fixa och ha mig, nu tappade jag totalt lusten på det när hörlurarna var fel.

Aja shit happens. Prata en stund med Ronnie via datorn förut <3 Saknar dej :/

Annars har det inte hänt så mycket idag. Suttit och solat i fönstret i någon timme och läst eragon.. Men färg det tror jag inte att jag har fått..Att jag ska ha så himla svårt att få färg ! För vissa människor räcker det typ att titta ut genom fönstret så blir de bruna som pepparkakor.... Fattar inte, när jag var liten kunde jag bli brun, men det verkar som att jag tappat den förmågan tyvärr.

Imorgon är det heldag i skolan, föreläsning på förmiddagen och studiegrupper på eftermiddagen. :) Tror att föreläsningen imorgon kommer vara intressant. Handlar om att utreda förutsättningar för familjer i konflikt !

Puss !

Värmland

Publicerad 2011-05-09 07:50:28 i Allmänt,

Var ju som sagt hemma i Värmland i helgen =) Blev en ganska intressant bilresa och en ganska aggressiv Stina :P Har ju inte kört bil på evigheter så tyckte det var dags nu ! Skulle hämta upp syrran och jesper i örebro vid stationen, missade infarten och fick allmänt panik där ett tag, massa rödljus och helt fucking jävla omöjligt att vända. Gjorde en fuling och lyckades ta mig tillbaka till stationen, phew ! Första gången Ronnie sett mig på det humöret tror jag, lite halvt jävla jävligt panik. ^^ Förlåt <3

Kom fram till Challa runt halv 5 kanske, då blev det tacos ! Fick pengar i födelsedagspresent av både pappa och farmor :D Blev även lite kaffe och kaka som farmor bakat. Blev ingen riktig gräddtårta eftersom jag är känslig mot laktos :P Sen blev det lugnt resten av kvällen. Ronnie var helt död eftersom han inte hunnit sova innan vi åkte stackarn :/

Förresten glömde ju skriva vad jag fick av honom. Han kom hem till mig och hade ett paket med sig, sa att det bara var ett "litet paket". Ja jo, paketet var kanske inte STORT men de innehöll en MOBIL :D :D :D <3 <3 <3
Så nu har jag en mobil som fungerar, en snygg mobil som inte tappar täckningen så samtalen bryts hela tiden, som inte stöter bort simkortet eller låser sig så jag måste ta ur batteriet. För första gången i mitt liv har jag en touch mobil, och jag älskar den :) Höll på att få hjärtattack när jag såg vad jag fick, IDIOT <3 <3 <3 :D

På lördagen gick vi upp vid halv 9 och käkade frukost, åkte iväg till Edaparken och kollade på allt som såldes. Letade ju såklart efter edaglas då :) Både jag och pappa hittade fina glas som vi ville ha. Så jag fick 8 glas, 4 stora blå och 4 små i en mörkare färg, vet inte vad den färgen kallas ? Fina är dom iaf :) Så nu ska jag städa mitt glasskåp så jag får plats med mitt Edaglas där ! Ronnie köpte en kniv, den var verkligen jättefin med ett speciellt blad :) Efter edaparken åkte jag och Ronnie till centret, var på Öb och systemet, sen gick vi förbi Maximat så jag kunde lämna mitt nya mobilnummer och ge dem adressen så de kan skicka schemat eftersom det inte var riktigt klart än.

Drack lite hemma hos pappa innan det såklart blev förbi Källmans även iår med Syrran, Jesper, Pappa och Lars. Tog ett glas vitt och åt mat ! Sen förbi delfinen på en drink. Sen hem till pappa igen och satt där och pratade och drack mer ^^ Kvällen slutade på Kroconilen, men iår var det jättedött där tyvärr. Fick några drinkar av Lars som bjöd både mig Ronnie och syrran (och jesper?).  Jag och Ronnie gick hem rätt tidigt, och tur var väl de. Blev alldeles för mycket alkohol så jag mådde inte alltför bra nej.

Igår sov vi fram till lunch sen gick vi ner till 93:an och käkade kebabpizza <3 Sen blev vi bjudna på kaffe och bullar inne hos pappa innan vi började packa in sakerna i bilen och åka hem. Stannade i Karlskoga även på hemvägen och köpte lite mat. Stämningen i bilen var lite dålig. Syrran var både bakis och åksjuk så hon mådde inte så bra stackaren. Matade henne med vatten och morötter haha :P

Sen blev jag helt plötsligt fruktansvärt rastlös och försökte få upp stämningen i bilen, Ronnie skrattade iaf, syrran småsuckade sådär vuxet i baksätet, torris ! Åkte förbi Skinnskatteberg och lämnade dem sen åkte vi hem till Eskilstuna. Ville inte att sista biten av bilresan skulle ta slut, hur fint väder som helst, och bara jag och Ronnie  <3 Man får vara tönt okej ?!

Slängde oss i duschen när vi kom hem sen åkte vi till donken eftersom jag inte orkat äta ordentligt på dagen så jag var HUNGRIG ! När vi kom hem igen somnade nog båda två såfort vi la huvudena på kudden, iaf jag. Sov som en stock hela natten. Klockan 06:00 imorse var det dags att gå upp. Ronnie ska till Åland och jobba. Fick skjuts hem innan han åkte. Hatar att helgen ska gå så fort. Och nu får ja inte träffa honom på minst en vecka :/

Om två timmar ska jag möta gruppen i skolan och skriva seminarieuppgift.

Puss !

Stina fixar

Publicerad 2011-05-06 10:15:24 i Allmänt,

EFtersom jag inte hann tvätta klart allt igår så bokade jag den tidiga tiden i tvättstugan idag. Varit uppe sen 06:45 och tvättat en tvätt, plockat i lite kläder och försökt komma på vad jag ska ha med mig i helgen, pratat med Ronnie som är på väg till Etuna nu och gått en promenad :)


Nu blir det snart åka och hämta syrran och jesper sen vidare mot Charlottenberg :D

Födelsedag/Charlottenberg/Charlotta

Publicerad 2011-05-05 22:48:34 i Allmänt,

Jaha så idag fyllde man hela 22 år då :P Har haft heldag i skolan med både föreläsningar, handledning och grupparbete. Efter skolan gick jag en snabbis på apoteket och fyllde på mitt förråd av omeprazol, känner att jag kommer behöva det i helgen, återkommer om det.

Efter det blev det snabbt hem och käka en provisorisk middag bestående av en pirog och lite grönsaker till ! Sen kilade jag iväg till Ronnie och plockade ihop lite tvätt (fast jag inte fick mohahahahha) samtidigt som jag pratade med Ronnie sen pappa. Tror jag har pratat i mobilen konstant sen jag slutade skolan.

Nu ikväll har jag tvättat massa kläder pratat mer med Ronnie, sen syrran sen farmor och nu Ronnie igen. :D Passade även på att gå en promenad mellan tvättmaskinerna, alltså under tiden som jag väntade på att tvätten skulle bli klar. Aja ni fattar.

Anledningen till att jag håller på att tvätta och grejja är att vi, jag, Ronnie, syrran och jesper åker till Charlottenberg imorgon när Ronnie kommer hem :) Ska hälsa på Pappa, Kajsa, Amanda och farmor och fira min födelsedag och gå på Charlotta som är nu på lördag ! :D

Imorgon när vi kommer fram blir det Tacos sen blir det nog lugnt resten av kvällen eftersom min stackars Ronnie inte kommer hinna sova typ nånting :/ <3

På lördag är det då Charlotta och då blir det ner på samhället och kolla på kröningen och på all skit som säljs :P Sen blir det antagligen ett besök på Källmans och några öl innan vi drar hem till Pappa och fortsätter med alkoholen där.(omeprazol omeprazol omeprazol) Blir nog en repris på förra året tror jag :D Det var helt awesooome (det jag minns) Tänker dock ta det lite lugnare iår har jag tänkt :P Skillnaden iår är att min Ronnie är med och syrran och jeppe =) Tror hela helgen kommer bli kanon ! Det är lovat fint väder också, kan det bli så mycket bättre ?? :D


Iiiiih imorgon kommer jag äntligen äntligen äntligen få träffa min Ronnie igen, underbart !!! <3 <3 <3

Fram och tillbaka hit och dit

Publicerad 2011-05-04 21:26:43 i Allmänt,

Var lediga från skolan idag :) Gabbi kom hit vid lunch så vi käkade tillsammans hos mig, sen gick vi ner på stan och mötte Carro sen blev det lite shopping. Gabbi köpte smink sen gick vi till 1:st class och fikade ett taf :) Var riktigt mysigt ! Efter fikan drog vi hem till mig en stund innan Gabbis buss gick. Efter det blev det ett varv till på stan med Carro, men vi var faktiskt duktiga och bara kollade på kläder, även fast det finns jättemycket fint just nu som jag vill haaaa. Testade ett par vita leggins men som tur var så tyckte jag inte alls om dem när jag hade dem på mig ! :P

Satt hos Carro ett tag sen köpte jag mat som jag käkade där. Har rört på oss jättemycket idag, har blivit väldigt mycket fram och tillbaka och hit och dit. Så när jag käkat trodde Carro att vi bara skulle slappa resten av kvällen. Men icke ! Drog med henne ut på en promenad som blev en ganska lång en, var iaf ute och gick i en timme. ^^

Gick hem för en stund sen. Känner mig helt slut och det blir nog tidigt i säng ikväll :)

Har varit en riktigt trevlig dag även fast vädret inte varit det bästa, lite värme tack ? =)

Ronnie, jag saknar dig ! <3

Shopping och babbla i mobilen

Publicerad 2011-05-03 23:18:06 i Allmänt,

Thomas ringde förut, inte hört från han på evigheter. Var riktigt skoj att han ringde, blev ett ganska långt samtal, hade en del att prata om :) Känns riktigt skönt att tjaffset är löst. Nu drar vi ett streck över det där och börjar om. Tänker inte kasta bort en 5 årig stark vänskap på skit ! Har verkligen saknat dig vännen :)

Sen så har jag såklart pratat massor med min Ronnie <3 Tycker han kan komma hem nu, trodde att det var onsdag idag... Sen kom jag på att det bara är tisdag. Skit. Fan att tiden ska gå så långsamt fram till man ses, sen säger det bara TJOFF så är helgen slut. Wä.

Blev ju som sagt lite shopping på stan idag. Köpte en ansiktsskrubb, lösnaglar, två nagellack(ett rosa och ett ljusblått) sen precis innan vi skulle gå hem råkade jag se en vit klänning som bara skrek KÖP MIG STINA. Så det gjorde jag :) Usch, nu är min plånbok ledsen. Men jag är glad så det skiter jag i.

Imorgon kommer Gabbi till Etuna så ska gå på stan med henne och Carro ! :D

Förresten vad har hänt med det fina vädret ? Att gå från stor sol och blå himmel och varmt varmt varmt till regn/snö och iskallt ?!?! INTE OK :/

Puss

Blahblahblah

Publicerad 2011-05-03 18:05:46 i Allmänt,

Hämtade ut tentan idag. Fick precis godkänt.. Skriver alldeles för noga så jag hinner fan aldrig klart. Hade totalpanik eftersom jag inte hann svara på de sista frågorna. Men resultatet visar att jag bara missade 2 poäng på det jag svarade på. Fan om man hade fått skriva hur länge man ville.. Men men fick iaf godkänt och jag kan pusta ut och lägga full energi på den kursen vi har nu. :)

Fick även reda på våra praktikplatser idag. Hade hoppats att jag skulle få vara i Eskilstuna den här gången eftersom jag fick pendla förra gången, men icke.. Hamnade i Västerås. Aja kan iaf ta skolbussen dit så det kostar mig inget och det är ju iaf positivt.

Usch är på sämst humör idag.. På så sämst humör att jag unnade mig en ny klänning fastän jag verkligen inte har råd. Men den kostade bara 120 kr och det fanns bara två kvar i min storlek, det var liksom meningen :D

Fikade med Carro förut och skulle gärna gått en promenad om det hade vart lite varmare ute. Men nu har det tydligen bestämt sig för att bli kallt och regnigt..

Har typ tappat allt hopp om att det blir nåt i helgen. Men det märks väl imorgon.

Lalala

Publicerad 2011-05-02 22:14:38 i Allmänt,

Jag tror det mesta gick snett idag. Ramla i trappen imorse, sen när jag skulle gå till skolan och hämta tentan fick jag det trevliga beskedet att Hvv var stängt eftermiddagen den 2 maj. Tack för den !

Sen när jag skulle laga mat skar jag mig på tummen. Sen fick jag för mig att jag skulle piffa till fötterna lite vilket resulterade i att jag i princip skar av mig halva hälen. Skavsårsplåster UNDER foten fuck yeah (man tar det man har).

Tänkte gå en promenad förut men eftersom det bestämde sig för att bli istid ute idag så stannade jag inne och dammsög och skurade lägenheten, nu har jag precis tränat hopprep och gjort massa rygglyft. Nu blir det duschen sen film !

Ja just det, min mobil krånglar också, som vanligt.

Vilken härlig fail dag, men vad gör det när man har en så fin pojkvän som jag har ? Tamdidam <3

Fail

Publicerad 2011-05-02 13:42:08 i Allmänt,

Blev hemskjutsad  imorse, hade en del grejer med mig så tänkte att jag likagärna kunde åka med på morgonen :) Var något trött vid 4 när klockan ringde, släpade mig ur sängen :P

Failade i trappen och trodde jag var nere när det var ett steg kvar. Så tog ett stort steg rakt ut i luften.. Det gjorde ont samtidigt som jag blev något förvånad när jag plötsligt satt där på golvet. :P Haha jag vaknade iaf !

Nu ska jag försöka gå en promenad, men det verkar kallt ute idag.


Puss

Tuna park

Publicerad 2011-05-01 17:29:27 i Allmänt,

Hann knappt skriva klart förra inlägget innan jag blev tokrastlös, eftersom jag har världens finaste pojkvän gav han förslag på att vi skulle sticka en snabbis till tuna park, vilket vi gjorde. Tänkte köpa nya tygskor på H&M, samma som jag har fast svarta tänkte jag, mina vita är fina i sisådär 3 sekunder sen är dom inte så vita längre :/ Men självklart var alla svarta slut, eller det fanns ett par kvar i storlek 41 >.<

Vi traskade runt bland affärerna ett tag, kollade på lite mobiler. Måste verkligen ha en ny. Vissa dagar håller den på att ta självmord, vissa dagar håller jag på att försöka mörda den för att jag är så trött på den. Såg ingen som jag föll för, och det var kanske bra eftersom jag måste vänta till första sommarlönen kommer innan jag kan köpa någon. Får bara hoppas att min lever fram tills dess.

Tog en kaffe innan vi åkte hem igen. Nu ska vi gosa ner oss i soffan och kolla på film och äta massa onyttigheter :D

Imorgon åker Ronnie till sandviken igen.. Fan att helgen ska gå så fort. Längtar dock till nästa helg som jag tror kommer bli awesome ! Förhoppningsvis blir det då träffa Ronnie, syrran, jeppe, pappsen, kajsa, amanda och farmor och fira min födelsedag och gå på Charlotta :)

4 dagar kvar till jag fyller 22. Hemskt. :O

Nä nu ska jag sno den där jävla kameran från Ronnie sen blir det film ;)

Puss !

Valborg

Publicerad 2011-05-01 15:05:32 i Allmänt,

Helgen går alldeles för fort, det är redan söndag och det känns som att Ronnie nyss kom hem. I fredags käkade vi på erikssons sen åkte vi hem till honom, drack några cider innan vi promenerade till stan och kollade på Thor 3d med Liz och Micky. Sen hamnade vi på time out, inte riktigt mitt ställe tror jag :P Tänkte gå till Grappa men Micky hade inte leg med sig och vakten var en suris, töntigt verkligen. Jimmy och Nadin kom också förbi Time en sväng :) När det andra drog hem gick jag och Ronnie till Grappa. Big mistake. Tror aldrig jag har fått en så äcklig drink, den gick fan inte ens att dricka, usch :P Så det fick bli en taxi hem !

Igår käkade vi på billy boys sen skjutsade vi Jimmy till bolaget. På kvällen åkte vi till Ebba och satt där och drack ett tag innan vi tog en taxibuss in till stan och hamnade på en fest med massa folk jag inte har en aning om vilka de var :P Men det var en trevlig kväll :) Käka på grillstugan innan vi traskade hem, första gången jag sett någon sova och äta på samma gång, nämner inga namn ^^

Idag har vi inte gjort mycket, jag mådde sådär imorse så tog mig inte ur sängen förränn halv 12 tror jag. Sen åkte vi (jag, ronnie, liz, micky, ebba och jesse) till donken. Fin frukost väl ^^ haha

Ikväll ska vi inte göra nåt mer än att dega på soffan. Åkte förbi ica och laddade upp med dricka, chips, godis också köpte vi blockljus, lite mys måste man ju ha <3

Puss !

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela