ForWhatIt´sWorth

Phew

Publicerad 2011-07-14 12:21:12 i Allmänt,

Vaknade rätt tidigt idag och kände mig utvilad. Okej klockan var halv tio men det är tidigt för mig ^^

Har ätit frukost och börjat med matlådorna. Ska ju jobba sex dagar med start imorgon och det är skönt att ha maten redo i frysen så det bara är att ta upp liksom :) Farmor lagade köttfärssås med pasta och jag mixade laxbitar med massa grönsaker och la det i marinad som jag ska laga i ugn sen.

Pratade en stund med älskling förut och under tiden vi pratade ringde de från jobbet. Fick lite ångest då jag verkligen inte vill jobba idag då jag och farmor planerat en del som vi ska göra. Men när jag ringde upp jobbet så hade de redan lyckats fixa någon som kunde jobba då någon som skulle jobba idag tydligen var sjuk. Så jag fick vara ledig idag ändå :)

Nu ska jag kamma till mig lite sen in till mandisen en sväng :) Efter det ska nog jag och farmor dyka ner i mina kartonger som jag har här. Massa saker som jag hade i lägenheten i Arvika. Vet helt ärligt inte vad det är för grejer så förhoppningsvis kan vi rensa bort massa :) Har jag inte saknat dem nu så lär jag ju inte göra det heller så ^^

Puss !

Mii <3

Publicerad 2011-07-13 21:27:49 i Allmänt,

Trodde inte jag skulle få träffa Ronnie på hela sommaren. Att det skulle gå 8 jävla veckor innan jag fick träffa älsklingen igen. Men så blev det inte. :) Jag var ledig ni i lördags och söndags och lyckades även byta bort fredagen så jag fick en hel helg ledigt. Ronnie tog ledigt och i fredags morse åkte jag till Eskilstuna. Var tre veckor sen jag såg Ronnie och helt ärligt var jag av någon anledning toknervös och pirrig när jag stod och väntade på honom vid stationen. Underbara känsla ^^ Åkte direkt och käkade och sen hem till min lägenhet. Tro det eller ej men mina blommor levde fortfarande och jag vattnade dem och packade ner lite mer kläder att ta med till Värmland då jag inte fick med mig så mycket på tåget.

På kvällen bokade Ronnie bord på Akropolis och vi åt fin middag med vin till maten, kände mig lite bortkommen och blev nervös att jag skulle klanta mig och välta glaset eller något annat ^^ Men det gick bra och maten var god ! Efter middagen åkte vi hem och hade myskväll med film. Hade laddat upp med godis, dricka och annat smått och gott.  Men jag var iaf totalt proppmätt efter maten så orkade knappt äta nåt godis :P

På lördagen åkte vi till bolaget och tunapark. Var bjudna på poolparty på kvällen och Ronnie köpte massa cider och öl och sen en ny bikini åt mig (jag är totalt bortskämd av min pojkvän jag vet). Åkte hem till Ronnie och började dricka lite tillsammans med jonis, micky, max och liz. Sen körde Jimmy oss ut till poolpartyt. Var riktigt skönt att bada och roligt också med såna där baddjur eller vafan det heter. En grön madrass ala krokodil blev min badkompis där ett tag ^^ Micky förvandlades till en överaktiv 5 åring som plaskade runt och skrek "ta kort nu, ta kort på när jag hoppar". xD
Efter poolpartyt åkte vi hem lite snabbt och lämnade badkläderna sen åkte vi till gamla harrys och var där ett tag :) Men det blev tokmycket folk så man knappt kunde röra sig. Visst är det kul med folk, men det finns en gräns. När man står som i en sillburk på dansgolvet och knappt kan lyfta armarna och folk knuffas och armbågas är det fan inte roligt längre. Så jag och Ronnie gav upp kampen på krogen och drog oss hemåt :)

På söndagen var vi en sväng till på tuna park och kollade på tvs. Sen käkade vi på donken, köpte en milkshake på max och bara gottade oss :) Vid 18 gick tåget mot Värmland.. Var alltså tvungen att säga hejdå EN GÅNG TILL.. Wää..

Men hade verkligen världens mysigaste helg med världens underbaraste pojkvän <3

Nu återstår ca en månads jobb innan jag flyttar tillbaka till Eskilstuna igen. Dagarna går åtminstone ganska fort då det är extremt mycket folk på centret och enorma köer i kassorna. Tänk er att vi har 8 kassor öppna och det likförbannat är kö genom halva affären i allihop. Det är slitigt. Men jag längtar till lönen kommer. Då känns det lite mer värt.

Idag har jag varit ledig och är även ledig imorgon. Sen väntar 6 dagars jobb i rad. En helhelg (helgerna är helt fruktansvärda då folk handlar som idioter) plus tre dagar till. Jag kommer vara mör då känner jag på mig. Maximat drar in så sjuka summor per dag. Flera miljoner. Tror rekordet ligger på tre miljoner (på en dag!!!).

Ronnie jag saknar dig....

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela