ForWhatIt´sWorth

Inskolningssamtal

Publicerad 2017-02-10 13:15:00 i Allmänt, Förskola,

Jag har varit rätt lugn inför idag och lagt fokus på att införskaffa kläder/skor som vi behöver inför starten och en skrivit en lista med frågor inför dagens samtal. Jag inser nu att det var mitt sätt att slippa känna ångest, idag slog den till med full kraft. Snart ska någon annan umgås mer med mitt barn än mig.
 
Jag är jätteglad över platsen, det känns verkligen toppen med personal och allt runt omkring som är viktigt för oss, en förskola i vår smak helt enkelt. Men om jag fått välja hade jag gladeligen stannat hemma med min prinsessa ett bra tag till men så ser inte vår situation ut i dagsläget.
Så efter samtalet gick jag hem och bröt ihop en stund och kände att jag skiter i allt och säger upp mig och är hemma istället (nej jag kommer inte säga upp mig).
 
På måndag ska jag och A till förskolan tillsammans i några timmar. Jag känner att hon är redo för förskola och jag tror hon kommer trivas jättebra. För mig som mamma känns det skönt att få vara delaktig första tiden och få inblick i verksamheten.
 
Sådär i efterhand inser jag att den där stackars barnskötaren nog kände sig förhörd av mig med alla mina miljoner frågor men det får vara så.
 
Vi får väl se hur många dagar vi får vara på förskolan innan A blir sjuk. Bästa månaden att skola in har jag insett så där i efterhand...
 
Just nu sover A, och jag passar på att uppdatera i boken det som jag inte hunnit skriva in. <3
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela