ForWhatIt´sWorth

2012-02-14

Publicerad 2012-02-14 20:36:49 i Allmänt,

Blev ett ganska kort inlägg förut så får bli ett till ! Var helt dyngtrött när jag vaknade imorse, har sovit väldigt dåligt senaste tiden. Vilket resulterade i att jag blödde näsblod. Men tog mig i kragen och traskade iväg till skolan ändå. Eftersom en föreläsning förra veckan blev flyttad till den här veckan innebar det att det blev typ heldag idag 10:15-15:00. Fattade inte så mycket av föreläsningarna pga trött men var i alla fall duktig och antecknade de mesta så får titta på det när jag är lite piggare.

På vägen till skolan ringde min mobil och eftersom jag smsbombat Gabbi eftersom jag är en dryg människa så antog jag att det var hon som ringde. Så svarade väl inte alldeles för seriöst. Fick snabbt klart för mig att människa i andra änden inte var Gabbi utan en dam från kommunen som erbjöd mig komma på arbetsintervju. xD Tackade ja något generad men får försöka framstå som lite mer seriös på torsdag helt enkelt :) wish me luck !

 

Mitt spirometriresultat kollades på av läkare i fredags, resultaten blev att jag har astma, yey. Suger verkligen, har hakat upp mig på orden "kronisk inflammation". Det låter så ondskefullt. Men samtidigt är det skönt att äntligen någon har kommit på varför jag får så svårt att andas på nätterna. Att slippa ha ångest över att lägga sig för att jag vet att jag nångång under natten kommer vakna i panik för att jag inte får luft. Var på apoteket förut och hämtade ut min medicin. 300 jävla kronor ville de ha för inhalatorn. Man måste fan ha pengar för att kunna vara frisk.

 

Har även äntligen hittat koden för att göra styckindelningar så nu blir inte alla inlägg gröt längre. :D

 

 

Alla hjärtans dag

Publicerad 2012-02-14 15:56:37 i Allmänt,

Dagen idag började rätt dåligt med näsblod. Men sen blev den bara bättre och bättre, fick samtal från kommunen och ska på jobbintervju på torsdag :D
Sen när jag kom hem från skolan fick jag den här av älskling  !
Jag älskar dig Ronnie <3

Tamdidam

Publicerad 2012-02-10 20:40:10 i Allmänt,

Städade som en gud förut och nu är det jättefint här =) Älskling var borta länge förut, efter 1,5 timme började jag undra vart han tagit vägen så ringde. Han lät lite lurig men sa att han var på väg hem. Visade sig att han tagit en jättelång promenad och sen köpt med sig semlor hem. Sötuggla <3 Dammade av guitar hero och satt och spelade en stund förut, gick riktigt jävla dåligt så började bli arg. Men kalibrerade i hopp om att det var tv och inte mig det var fel på. Hade rätt ! Phew :P Tog med den gigantiska påsen med pant och åkte till maxi för en stund sen. Köpte även lite dricka, det är ju fredag.  :) Nu ska jag spela lite till, sen tror jag det kommer besök om ett tag kanske eventuellt, men det märks !
Puss :)

2012-02-10

Publicerad 2012-02-10 15:48:02 i Allmänt,

Sov toklänge idag vilket resulterat i att jag känner mig seg i huvudet. Älskling är ute på promenad och jag försöker vakna till lite genom att städa i lägenheten :)  Planerna idag är att få ordning i lägenheten, sen ska jag duscha och mysa ner mig i soffan. Funderar på att rota fram nåt spel !

hmm

Publicerad 2012-02-09 23:26:34 i Allmänt,

Tog bort förra inlägget, det blev helt enkelt för privat. Håller det till min privata bok istället :)
Känns helt sjukt att vi redan är inne på sjätte terminen av sju i skolan, tiden har gått mer än fort ! Sökte sommarjobb häromdagen inom just socialt arbete och håller tummarna för att jag ska få det. Tänker nämligen inte åka tillbaka till värmland den här sommaren. Vill prova på att arbeta med något som har med min utbildning att göra.
Föreläsningen imorgon blev framflyttad till nästa vecka vilket innebär att jag har långhelg. Den här helgen ska vi bara ta det lugnt, dels för att jag inte är sugen på att festa. Så i helgen ska jag göra så lite som möjligt. Är prat på att vi eventuellt ska gå på bio :)
Funderar på att leta upp nåt massageställe här i stan, min rygg är full av muskelknutor :/ Har dock aldrig gått på massage förut så vet inte vart man ska gå ? Ringde min sjukgymnast häromdagen, eller nej jag ringde avbokningen. Glömmer bort att gå dit hela tiden och gymtiderna där krockar med föreläsningar i skolan så det fungerar inte. Så lägger ner det och köper ett gymkort när jag får pengar istället ! Då kan jag träna när det passar mig. En av Ronnies polare tränar så tänkte haka på ! (:
<3

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela