ForWhatIt´sWorth

What a day..

Publicerad 2012-07-23 20:59:39 i Allmänt,

Jag tror att det mesta som kunde gå snett gjorde det idag. Fast en del bra saker har hänt som överväger som tur är.. Aja. Dagen började med att jag var trött som en strumpa av någon anledning. Tror att förkylningen gör mig trött. Skyndade till jobbet och kom dit några minuter innan sju. Skulle vara hos första brukaren redan kvart över idag så skyndade mig att ta en bil och åka dit. Precis när jag skulle gå in insåg jag att jag glömt ta med både lappen där de står vilka brukare jag ska gå till och en jobbtelefon.. Som tur var hann jag åka dit efter första brukaren för den ville inte ha hjälp med allt som den kan få hjälp med..
 
Trodde att allt löst sig och tänkte att den här dagen kommer nog bli bra ändå. Ända till jag kom till tredje brukaren och insåg att jag glömt ta med en sak från lokalen som den skulle ha. Så det var bara att åka in till lokalen igen...
 
När jag skulle ha lunch passade jag på att försöka köpa månadskort till jobbilen eftersom parkeringslappen gick ut idag. Stod vid den där jäkla biljettautomaten i en evighet men det hände ingenting. Gick in och bytte till ett annat kort men det hjälpte inte heller. Tillslut kom en annan personal ut som sett mig genom fönstret och försökte hjälpa mig med samma resultat som mig. Ringde biljettsnubbarna och då visade de sig att det var fel på frammatningen av biljetter. Men de lagade den i alla fall så efter många om och men fick vi ut en månadsbiljett.
 
När jag ätit lunch åkte jag vidare på matrundan, sen skulle jag vara duktig och åka tillbaka till lokalen för att hämta en sak till en brukare som skulle finnas där. Men såklart gick den inte att hitta. Stod så konstigt på lappen så vi fick ringa massa personer innan vi kom fram till hur den skulle lämnas och vart fan den var..
 
Resten av dagen var dock krångelfri, en hel timme alltså. haha. Fick i alla fall besked om att mitt tidsbyte på fredag hade blivit godkänt vilket innebär att jag slutar ett ! Kollade tågtider till Sandviken och det går ett tåg 13:52 :D Perfekt väl !
 
Kom hem från jobbet och lagade middag och tänkte att jag inte skulle ta ett steg utanför dörren mer idag. Men kom på att jag var tvungen att handla lite. Givetvis spöregnade de på vägen hem och jag hade inte med mig ett paraply.. Jonathan stod på balkongen när jag kom gående från affären och flinade lite och undrade om jag inte tyckte att vädret var härligt.. MÖÖÖH !
 
Men nu är biljetterna till och från Sandviken bokade till helgen och jag kommer få träffa min underbara älskling !! Iiiih vad jag längtar, var flera veckor sen vi sågs..
 
Nu är M på väg hit och ska se på film med mig och J. Sen blir det sova så jag är pigg imorgon på jobbet. Det kan inte bli värre än idag iaf (ta i trä) ;)
 
Puss !

Hejdå solen

Publicerad 2012-07-22 14:46:39 i Allmänt,

Jobbade till 12 idag, var jättefint väder när jag jobbade så tänkte passa på och sola när jag kom hem. Mötte upp Zandra i djurgårdsparken och solade i ungefär en timme, men det blev molnigare och molnigare så gav upp rätt fort.. Hann i princip inte mer än komma hem innan M smsa och kom över. Sen smsa J och kom förbi en sväng med lite grejjs.
 
Ska snart dra till skogen med M och plocka svamp och bär :) Sen blir det nog en film efter det.
 
Nästa helg SKA jag träffa älskling om jag så ska gå till Sandviken !! <3 Saknar ihjäl mig. Eller jag dör inte, men kul är det verkligen inte... :/
 
 

Always running out of time

Publicerad 2012-07-21 20:53:40 i Allmänt,

Somnade rätt sent igår så min första tanke när klockan ringde klockan 06:00 imorse var inte särskilt positiv. Men när man väl kommit upp känns det oftast lite lättare, så även idag. Jobbade 7-14 sen solade jag på balkongen i några timmar.
 
Imorgon jobbar jag endast 7-12, sen tror jag M kommer hit och hjälper mig få upp mina Ikea hyllor ! Börjar som tidigare skrivet (tidigare inlägg) bli mysigare i lägenheten. När lönen kommer ska jag köpa lite mysstuff, blockljus som doftar och sådana saker. Älskar att mysa, det är nåt av det bästa jag vet. :) <3
 
Mår mycket bättre när lägenheten jag bor i är mysig. Omysighet/ ickeplanerat möblemang i lägenhet är så ångestframkallande. Så tar ett ryck i taget när jag känner att jag orkar. Så det går i alla fall framåt...
 
Nu ska jag gå en liten kvällspromenad innan det är dags att sova.
 
 
Ronnie, jag saknar dig <3
 
 

2012-07-20 Ágætis Byrjun

Publicerad 2012-07-20 21:59:55 i Allmänt,

Igår kom finaste Esther till mig :) Mötte upp henne på stationen sen gick vi hem till mig och satt och pratade järnet. Efter några timmar gick vi ner till Espresso house och fikade ! Älska espresso house.. Efter fikat tog vi en liten promenad runt ån innan vi gick hem igen. Väl hemma började vi bära upp några bokhyllsdelar som vi klarade bära tillsammans, sen började vi med maten. Ugnsstekt lax med ris, sås gjord på kokosmjölk, lime och diverse kryddor. Sen såklart en grönsallad (ruccola, spenat, romana(?)) som vi ringlade olivolja över samt lite salt och peppar. Såå gott ! Lite senare kom Micky över och han och Jonathan hjälpte till att lyfta upp de två sista aptunga delarna av bokhyllan. Fick ett helt nytt vardagsrum, så mycket finare och mer space :) Sen kollade vi på film allihop innan micky gick hem och vi andra gick och la oss.
 
Vaknade ganska tidigt idag av att Älskling ringde :) Så kändes inte som nån idé att lägga sig igen när klockan var 9-9:30. Solade på balkongen i några timmar och vi fixade våra tånaglar fina med nagellack. Jag får inte ha nagellack på naglarna på händerna när jag jobbar så får ta tårna iställlet ! Fulade oss med att ta massa kort som vanligt innan vi gick ner på stan och kollade runt i lite affärer. Fick ett par jeans av Esther i födelsedagspresent. <3 Hann med en snabb fika innan det var dags att gå till stationen. En gubbe stannade och pratade med oss där. Var så himla kul så jag typ dog. :
 
Full Gubbe : Ursäkta, får jag säga en sak? (Dramatisk paus)
Det där var de två snyggaste häckar jag sett !
Jag och Esther : Hahahahah tack !
Gubben : Jooo det är sant ! Jag är alltid ärlig !!
 
 
 
Saknar dig redan <3

Sol !

Publicerad 2012-07-18 19:00:35 i Allmänt,

Hejhopp ! Jobbade inte alls till två idag utan ett ! Så när jag kom hem solade jag lite på balkongen, gött ! Lite lustigt väder, asvarmt och strålande sol samtidigt som det var några moln som det regnade från nånstans. Så där satt jag och solade i regnet :D Fick tillochmed färg ! Sen jag började med bodyscrub fastnar färgen mycket lättare :)
 
Städade ju som en tok igår och idag har jag fått för mig att jag ska bära upp Ronnies stora bokhylla på vinden och slänga massa gamla färgburkar och liknande. :) Ska alldeles snart gå ner till tvättstugan och hämta tvätten sen drar jag igång med operation bära bokhylla ! Får väl se om jag klarar det haha, den är gigantisk och tung, men den går att plocka ner i delar så det SKA gå !
 
Imorgon kommer Esther hit ! Hon är redan i Etuna när jag slutar jobbet så blir att skynda sig till stationen och möta upp henne, hon har nämligen inte varit i den här lägenheten och vet därför inte vart den ligger ! Sen kanske man kan ta en fika på stan också (:
 
Nää nu ner till tvättstugan sen jääävlaaaaar !

NYTT

Publicerad 2012-07-17 21:48:07 i Allmänt,

Upptäckte att det var ett tag sen jag loggade in på bloggen. Allt är nytt ! (: Känns som att jag sitter och väntar på att sommaren ska börja eftersom vädret är bipolärt.. regn, sol, regn, sol (på samma dag).. Sen tittar man i kalendern och inser att det redan är 17 Juli. Tiden springer iväg, ge mig sol nu ! :)
 
Trivs hur bra som helst på jobbet. Hemvård socialpsykiatri, riktigt spännande jobb :) Vissa saker är tunga men lärorika som bara den, fått så himla fina komplimanger också ! Chefen ringde och berömde mig en dag och en annan dag var den en i personalen som frågade om jag jobbat inom vården tidigare eftersom det flyter på så bra. Jag har aldrig arbetat inom vården förut så suger åt mig komplimangerna som en svamp ! :D
 
Är ledig idag och har sovit ut och sen städat hela lägenheten, får ju finbesök på torsdag, finaste Esther kommer hit <3 Det var så längesen vi sågs nu, helt ärligt minns jag inte när vi sågs sist ?? Så det är verkligen på tiden !
 
Ronnie är i sandviken på sandvikstoppet. Vilket innebär att han är borta minst 4 veckor... Känns som att han varit borta i en evighet nu och det är fortfarande flera veckor kvar. Men desto mysigare nästa gång man ses, när man fått sakna varann. Men fyra veckor känns lite väl mkt..
 
Sitter med hårinpackning i håret, har ju varit blond ett tag nu vilket resulterat i flertalet blekningar. Fick tips om en riktigt bra hårinpackning och en hårolja ! Så mitt hår börjar återhämta sig och se ut som förut (fast blont).
 
 
Snart dags att sova, ska upp klockan 6 imorgon och jobbar 0700-1400. Har aldrig jobbat på ett ställe där tiden gått så fort, känns som att man precis börjat när det är dags att gå hem. Men har aldrig haft ett så intressant varierande jobb heller :)
 
Längtar dock till lönen kommer för jag och Gabbi ska försöka ta oss till Stockholm och shoppa :D IIIH <3
 
 

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela