ForWhatIt´sWorth

Tentaresultat och Ronnie

Publicerad 2011-04-29 11:37:37 i Allmänt,

Igår kom då tentaresultaten, från den fruktansvärda juridiksalstentan som jag inte ens han skriva klart, blev frånryckt papprena när tiden var slut och gick hem med en gråtklump i halsen, så dåligt kändes det. Var därför helt fucking övertygad om att den gick åt helvete.
Loggade in på oru utan större entusiasm. Och där står det G !?!?!?!?

What the fuck. Det måste vara nåt fel, det här kan inte vara sant, det gick så insane dåligt att detta inte är möjligt. Jag svarade inte ens på de sista frågorna !?!?

Jag är glad, men inte fullt ut. Jag är misstänksam. Jag tror på det här på måndag, när jah har tentan i pappersform i handen.

Idag kommer min Ronnie hem, finns risk för mord, jag kommer nämligen krama ihjäl han. Men det får du ta när du är borta hela veckan. <3 Du är så himla fin :)

Puss !

Sooool

Publicerad 2011-04-28 17:54:46 i Allmänt,

Världens härligaste väder ! :D

Började skolan 9:15 idag med föreläsning från etuna kommun om BBIC. Vid 10 var det dags att gå till Aulan och lyssna på en professor om socialt arbete. Det han sa var väl intressant, men det var inte han :P Men men var iaf duktig och satt och lyssnade till det var klart vid 12:30 sen blev det lunch ! Efter vi ätit gick gabbi, romi, malin och jag och de köpte mjukglass, inte lite avis men hade ingen lust att få ont i magen så fick titta på när de åt >.<

Sen var det dags för fortsättningen på BBIC. Men det var inte så roligt att lyssna på, kände inte att det gav så mycket. Efter rasten drog vi typ allihop, det kan inte ha varit många som stannade kvar, tycker nästan lite synd om föreläsarna men tyvärr så lockade solen mer ! Satt och solade fram till Gabbis buss gick, sen traskade jag hem och åt middag. När jag käkat kom jag på att jag glömt gå till bolaget, så det var bara att gå ner på stan och fixa det.

Sitter nu med öppet fönster och solar framför datorn, nice ! :D

Pratade lite med Ronnie nyss, han fick jobba över idag så fick sitta och vänta en timme längre idag på att höra hans röst, helt fruktansvärt. <3

Imorgon är det äntligen fredag och jag får träffa snuffsen igen :D :D

Ikväll ska jag försöka få bort berget med ren tvätt som jag inte lyckats få mig till att få in i garderoben, det är tråkigt ! Annars blir det inte så mycket ikväll. Kanske en promenad eller så :)

Puss !

Hell Yeaaa

Publicerad 2011-04-27 21:42:00 i Allmänt,

Kom hem från promenaden för en stund sen, fick bli en kortare idag för det hann bli så sent innan jag började gå. Men eftersom jag gick en sväng förut idag kan man leka att det blev en lång, om man lägger ihop dem ^^

Pratade med Ronnie nyss, men han såg nån match på tv så han skulle ringa sen. Tycker du kan komma hem nu, för jag saknar dig massor...

Sitter och äter lite kvällsmat nu, eller äter, dricker kvällsmat. Va lite folk på skolan som pratade på att kesella och funlight mixat med is skulle va gott så var tvungen att testa. De hade rätt, det var awesome. Fast kom på sådär i efterhand att kesella = laktos så det var kanske inte så smart.. Lär väl märkas snart.

I sommar när jag blir rik ska jag köpa massa laktostabletter så jag kan äta vafan jag vill utan att må dåligt har jag bestämt. Vad är en sommar utan riktig glass liksom ?

Kanske åker hem inte den här helgen, men nästa. Är ju både min födelsedag och charlottafirande då. Var hemma förra året på Charlotta och var ute med pappa och hans polare och det var skitkul, så en repris vore inte helt fel :)

Puss !

Mobileo

Publicerad 2011-04-27 20:24:16 i Allmänt,

Var duktig idag och gjorde en ordentlig middag, kycklingfilé i ugnen med tomatsås och ananas med pasta till, blev riktigt gott ! Gjorde även en matlåda till skolan imorn.

Annars så har jag suttit i telefon typ hela dagen, alla ringde typ på samma gång. Eller först ringde farmor, precis när jag svarat tutar det att någon annan ringer och såg att det var ronnie. Pratade klart med jamma sen pratade jag med ronnie, precis när vi börjat prata ringer gabbi xD Så efter jag och Ronnie pratat ringde jag upp henne. Så jaa mkt telefon idag ! :D

Nu ska jag ta en promenad !

Waka waka

Publicerad 2011-04-27 14:54:48 i Allmänt,

Hade tur så jag fick tvättid direkt :) Har även småstädat, saker som hamnat på ställen de inte ska vara, det ser så fort stökigt ut i en etta !

Mår bättre idag. Hade världshistoriens sämsta dag igår tror jag, eller det kändes så. Tur att man har så fina vänner och en så himla fin pojkvän :) <3


Puss !

Morrn (:

Publicerad 2011-04-27 12:53:42 i Allmänt,

Blev en ordentlig sovmorgon idag, eller jag pratade med Ronnie en stund imorse, han ringde när han var påväg till jobbet :) Sen somnade jag om och vaknade för en stund sen av att han skickade sms, insåg att det verkligen var dags att gå upp då ! :P

Idag ska jag ta ett ryck här hemma, städa, tvätta och fixa matlåda till skolan imorgon, börjar tröttna på mina mackor, och när folk sitter och pratar om hur dåligt det är med bröd känner man sig nästan lite skyldig när man sitter där med smörgåsar !

Ska även idag gå en långpromenad och sen ska jag försöka läsa lite kurslitteratur, försökte läsa ut en bok i taget, men det failade så nu har jag läst hälften i två istället, behövde lite variation. :)

Bara hoppas att det finns någon tvättid idag, mot tvättstugan!





Märsta/Eskilstuna

Publicerad 2011-04-25 17:37:34 i Allmänt,

Igår vid 12 åkte vi från Högbo hotell och åkte till Ronnies pappa och han fru i Märsta. Var hur fint väder som helst (vilket det har varit i flera dagar nu, gött!) Satt ute på deras veranda, solade, drack några glas vitt och hade det hur mysigt som helst. Grillade entrecote och hade klyftpotatis, såser och sallad till. På kvällen badade Ronnie och jag bastu, aweoome ! Sen kollade vi lite på tv innan det var dags att sova. Idag gick vi upp vid 9 och käkade frukost, sen tog jag Ronnie och hans pappa en promenad till Steninge slott och kollade på alla fina glas och skålar och ja, allt möjligt i glas. Fanns även gammaldagsa kolor, och annat godis, saft, sylt, te. Ronnie köpte en flaska med hemmagjord jordgubbssaft, jag köpte två olika påsar med te =) Sen promenerade vi tillbaka och grillade hamburgare innan vi åkte hem till Eskilstuna igen.

Kom hem för en stund sen, var bara en sväng på Willys först så jag fick fylla på skafferiet, sen hem till Ronnie.
Satt ute på hans balkong och solade och drack ett glas cider är vi kom hit.

Ikväll ska vi bara mysa, äta pizza, chips, dricka dricka och kolla på film =)

Har varit världens mysigaste helg med finaste <3

Imorgon åker han till Sandviken och blir borta till på fredag, wäää :( <3

Puss !

Uppsala/Sandviken /Högbo / Märsta

Publicerad 2011-04-23 21:50:19 i Allmänt,

Blev helt plötsligt fullt upp i helgen !

Igår blev vi bjudna till Ronnies bror, hans fru och deras barn utanför Uppsala. Åkte dit igår eftermiddag, grillade oxfilé, med grönsaker och potatis och massa såser och drack cider till. Var världens finaste väder, hur god mat som helst och de var jättetrevliga :) Sov över till idag och vid 12 åkte vi till Sandviken, käkade på donken och handlade lite. Sen åkte vi ut till Högbo hotell. Jag satt ute och solade i flera timmar, hur underbart som helst! Ronnie låg och sov under tiden för han jobbar natt, började vid 18.. Efter att han åkt satte jag igång och färgade håret. Jävlar vilken färg säger jag bara! Stod att man LÄTT kunde ta bort färg som hamnade på huden med tvål och vatten. Stod och skrubbade som en idiot i över tio minuter. Nu ser det ut som om jag har någon mysisk prickig sjukdom på ryggen. Men håret blev bra iaf :P Så nu är det mörk brunt. Fick bort det kopparröda som jag naturligt har, nice.

Sitter nu helt ensam och rädd i en liten stuga. Kom precis hem från en timmes promenad. Ronnie ringde på sin rast för att kolla "så att jag inte halkat i duschen eller blivit ihjältrampad" Tack ?

Imorgon vid 12 ska vi åka till Märsta och hälsa på Ronnies pappa. På måndag blir det tillbaka till Etuna igen :)

Ronnie jag tycker om dig <3


Iiiih !

Publicerad 2011-04-21 13:44:00 i Allmänt,

Ronnie ringde nyss och han är redan på väg hem ! Helt plötsligt var det inte alls lika lång tid kvar till vi ses ! :D
Helt plötsligt fick jag dessutom massa bråttom ! Men hellre det än sitta och drygvänta.


Kanske blir borta hela helgen. Men det märks (:



Puss !

It's in the water baby

Publicerad 2011-04-21 13:01:12 i Allmänt,

Sitter och väntar på att klockan ska gå fortare. Men det ville den inte, den började gå långsammare i stället. Dålig stil ! :(

Blev väckt 06:10 av mobilen. Ronnie som ringde och tyckte att jag också kunde vakna när han var tvungen att gå upp. Fast det tyckte inte jag. Jag kommer inte ihåg vad vi pratade om eller hur länge, och jag somnade tydligen som en stock med mobilen bredvid kudden efteråt. :) Vaknade halv 12.

Nu ska jag snart ner på stan, ska bara komma på vilken väg som man kan gå, dom håller på att riva upp vägar hit och ditt så stan har blivit en hinderbana.

Ikväll får jag då äntligen träffa Ronnie igen ! Wiiiiie <3


Puss!


Wääääääää

Publicerad 2011-04-20 21:49:27 i Allmänt,

Om jag inte var nog nervös redan så var Muppen Ronnie Tönt Pettersson tvungen att säga:

"Min pappa kommer hata dig".

Thanks.. I'm freaking out here :S


Fast jag tycker om dig ändå, även fast du säger såna saker <3

Promenad

Publicerad 2011-04-20 19:41:50 i Allmänt,

Tog precis en promenad runt ån samtidigt som jag pratade med Gabbi <3 Ronnie ringde när jag pratade men jag tryckte bort honom, elakt va ? :D Fast jag ringde upp sen, så han inte skulle känna sig ensam och rädd !
Imorgon får jag äntligen träffa muppen igen <3

Blev en mycket längre promenad än jag tänkt från början, så jag har helt ont i benen. Men det är härligt ! Synd att det inte var lika fint väder idag bara. Sjukt kvavt ute..

Imorgon får vi äntligen pengar från csn, eller får är väl inte rätt uttryckt.. Men då ska det iaf handlas ! Är trött på pasta.. :/

Fick ett påskkort av farmor idag, söta farmor <3

Puss !

Seminarie 1 och påsklov

Publicerad 2011-04-20 16:30:27 i Allmänt,

Semanarium 1 avklarat. Fick lite panik när jag kom dit imorse och Johanna sa att vår grupp tänkte redovisa först, har alltid haft stora skräcken för att vara först. Men efteråt var det rätt skönt, att kunna slappna av och bara lyssna på resterande grupper fram till klockan 13. Eller jag tror vi hann klart tidigare ?

Aja efter skolan blev det hem en sväng och hämta VFU lappen, sen knalla tillbaka till skolan och lägga den i Maries fack. Skönt, då är det gjort, slipper jag tänka på det.

Idag händer absolut ingenting, jag är fortfarande sjuk så jag sitter bara hemma, lyssnar på musik, irriterar folk på facebook med gillakrig.

Esthers reaktion var iallafall rolig, min syster är torr och tråkig ;) <3

Så nu är vi då lediga ända till på tisdag, känns helt underbart. Dels för att jag är sjuk och vill kunna vila med gott samvete. Dels för att jag vill va med Ronnie ^^


Iiih !





:)

Publicerad 2011-04-19 17:11:09 i Allmänt,

Bortsett från att jag är sjuk så mår jag just nu väldigt bra. Det är världens härligaste väder, efter imorgon är vi lediga från skolan i nästan en vecka, på torsdag kommer Ronnie hem <3

Det är fruktansvärt drygt och tråkigt att vara sjuk men allt annat väger upp. :) Bara att knapra ipren, ta det lugnt och hoppas att febern försvinner fort så man orkar med saker som händer i helgen. Men feber brukar väl inte hålla i sig så länge, nej jag SKA vara frisk iaf till på torsdag kväll har jag bestämt.

Ikväll blir det bara ta det lugnt, njuta av solen så länge den är uppe, lyssna på musik på låg volym och läsa lite kurslitteratur. Ibland är det skönt att bara vara.


Och prata med Ronnie i telefon, massor. Nöjd? (Tönt <3)

Snorhäxa

Publicerad 2011-04-19 13:27:29 i Allmänt,

Seminarium 1 imorgon. Självklart har jag lyckats bli sjuk, värsta snorhäxan med feber. Knaprar ipren men får inte ner febern under 38.. Går runt som i en bubbla.

Släpade mig till skolan idag och gruppade i några timmar. Skrev klart det sista och bestämde hur vi ska redovisa imorgon. Så imorgon är det sem mellan 9:15 - 13:00. Jag måste orka.

:(

Awesoooome

Publicerad 2011-04-16 18:54:59 i Allmänt,

Kom hem för en stund sen, märker att jag inte varit hemma jättemycket senaste dagarna, har halkat efter både med disken och tvätten. Så jag tog ett ryck och fick undan så det ser okej ut i lägenheten igen. Hade även tur att sista tvättiden idag var ledig :) Så nu ska jag tvätta och hålla på, sen senare i kväll ska jag möta Ronnie och dra till harrys !

Eftersom Ronnie gick ut högstadiet för 10 år sen har de klassträff ikväll (haha gubbe) ;) Men eftersom jag är så himla awesoooome så orkade han inte en hel kväll utan mig ! Lalalalalalaal


Nä nu ska jag sortera tvätt, gud va roligt ! :D

Sandviken

Publicerad 2011-04-16 13:33:52 i Allmänt,

Åkte ju som sagt till Sandviken i onsdags efter skolan. Efter några tågbyten och lite panik kom jag äntligen fram ^^ Ronnie mötte mig vid tåget och frågade om jag var hungrig, vilket jag var. Tänkte att vi skulle fixa nåt lätt innan vi skulle åka till hotellet, men så hade inte han tänkt. Blev bjuden på restaurang. Var jättemysigt och asgod mat :) Efter middagen drog vi till hotellet och det blev tidigt i säng eftersom Ronnie skulle upp och jobba.

På torsdagen var det jättehärligt väder, hotellet låg ca en halvmil utanför Sandviken så det var ute på landet liksom. Tog en timmes promenad i solen och bara njöt :) Sen satt jag ute i sole och läste kurslitteratur ! När Ronnie slutade jobba, vilket han gjorde lite tidigare än jag trodde så jag höll på att få en hjärtattack när dörren öppnades, åkte vi in till Sandviken och käkade pizza på american pizza place, el taco, awesome ! Sen köpte vi dricka på willys sen åkte vi tillbaka till hotellet. Hann se två filmer innan klockan blev sängdags, nyaste resident evil(den sög) och The Mechanic(den var bra).

På fredagen sov jag oförskämt länge, ända till 12 ! Hann bara duscha och käka frukost innan Ronnie slutade jobba och kom till hotellet med smörgåstårta :D Sen packade vi in allt i bilen och åkte hem till Etuna.

Käkade i Västerås sen blev det lite vin hemma hos Ebba på kvällen :)

Idag har vi inte gjort nåt, väntar på Ronnies bil sen blir det ner på stan en sväng !

Puss

Virus

Publicerad 2011-04-13 12:32:43 i Allmänt,

Tog sovmorgon idag, helt sjukt trött efter allt krångel med datorn. 29000 infekterade filer wiie jag blir så lycklig när virusprogrammet inte uppdaterade som jag trodde. Men efter flera timmars rensning och en systemåterställning verkar det som att den fungerar igen, min underbara älskling, mitt liv.

Fan skulle jag gjort utan dator ??

Haha det blev lite impuls igår, så om ca 4 timmar åker jag till Sandviken ! xD

Återkommer med mer om det senare :P Nu måste jag skynda mig till skolan !


Puss !

Things I want to say

Publicerad 2011-04-11 15:13:26 i Allmänt,

Har haft en helmysig helg. I fredags ost och vinkväll med film, i lördags var det hur fint väder som helst, man känner att våren är påväääg, blev utgång i lördags :) I går blev jag bjuden på restaurang ^^

Idag ska jag försöka läsa lite kurslitteratur inför föreläsningarna imorgon. Annars blir det nog inte så mycket idag.


Skulle vilja skriva så himla mycket, men nej. Det får vänta ;)



Pussåkram


Ost och vinkväll

Publicerad 2011-04-08 10:57:44 i Allmänt,

Vaknade av mig själv strax innan 9 imorse, bara för att jag är ledig eller ? :P När man måste upp på morgonen är man helt slut, försover sig också vidare, men när man är ledig ? Är det för att man vet att man är ledig så pressen släpper och man kan slappna av tro?

Är värsta gråvädret här idag, inte alls peppande. Känns inte som att det är fredag direkt, snarare söndag. Men ska snart ta ett ryck och städa och tvätta och sen ikväll blir det vin och ostkväll och film till det ! Tror det kommer bli perrry :D

Puss !

Helgen

Publicerad 2011-04-06 16:07:22 i Allmänt,

Har ju totalt glömt att skriva om helgen, bättre sent än aldrig !

I fredags skrev klassen salstenta i juridik, något som jag tänker förtränga så länge som möjligt då det gick helt fruktansvärt, omtenta woo!
Efter tentan blev det hem och städa lite, vid 16 kom Esther till mig ! Gick ett varv på stan och sen blev det hem och äta grillad kyckling, vitlöksbröd, dricka massa te och äta choklad. Gick även en låång promenad :) Hann med en del prat iaf även fast tiden gick alldeles för fort..

På lördan kom Esthers föräldrar och hämtade henne, de skulle vidare till Sthlm på nån konsert !

Själv satte jag mig på tåget och skulle försöka ta mig till min kära syster och Jesper i Skinnskatteberg ! Kom fram till Kungsör och skulle där byta till buss som skulle ta mig till Köping. Var lite osäker på vart bussen gick ifrån, men frågade tre olika personer och fick samma svar "bussen går från stationen". Det fanns inte en enda skylt som sa någonting om vart bussen kunde gå ifrån eller vart det fanns någon eventuell busstation. Det var jag och en medelålders dam som skulle till Köping. Klockan blev 13 och ingen buss kom, ett resesällskap som dök upp talade om för oss att bussen inte alls gick förbi stationen längre utan gick endast från busstationen som enligt dem låg 1-2 km bort. Damen som också skulle till Köping ringde då en Taxi som vi delade på. Kul, där gick min ekonomi i kras ! Damen betalde taxin och jag fick hennes kontonr så jag kunde sätta in pengarna jag var skyldig henne. Så himla gullig, litade totalt på mig ! Och JA jag satte in pengarna :)

Kom fram till Köping och skulle åka buss därifrån till Skinnsberg, var något nervös men taxichaffisen visade vart bussen gick ifrån och jag tog mig fram till Skinnsberg där min syrra mötte mig :)

Satt hemma hos dem och en sväng hos deras granne och förade, sen blev det middag med bordsplacering vid deras skola. Syrran satt som tur var mitt emot mig så det kändes inte så pirrigt. Fick två killar vid sidorna om mig som var så olika som man kan bli tror jag. Den till högerförsökte ta hand om mig och var jättetrevlig, den till höger vet jag inte riktigt vad han höll på med, supa ner mig tror jag ! Mot min vilja..

Han: "vill du ha nåt"
Jag: "nej tack" "
Han: okej (beställer mer och häller upp)

Då får man skylla sig själv tycker jag ! :P

Sen blev det dans, var dock inte min musiksmak men det var helt okej ändå :)

På söndagen var det meningen att jag skulle åka hem, men var inte alls sugen på det så jag stannade en extradag ! Fick följa med Jeppe och syrran ut i skogen och hjälpa dem med en skoluppgift. Dom skulle taxera skog. Det var kallt, blött och tog fyra timmar. :D (flåt men det var inte riktigt min grej känner jag) Var skönt att röra på sig och man kände verkligen att man förtjänade maten när man kom hem och man somnade jätteskönt på kvällen, men själva grejen att gå runt i skogen och mäta träd och skriva upp på ett block... Hmmm ;P
Efter taxeringen cyklade vi hem, hurtiga som vi är, och gjorde iordning tacos och köpte godis. Myste med det framför tvn innan det var dags att sova.

På måndagen följde jag med dem till skolan och de satt vid datorerna och gjorde en exel uppgift, det var lite kul faktiskt, speciellt när allt blev rätt med facit och vi fick gå hem ;)  Nädå det var bättre än att frysa ute i skogen, men JAA jag och min syrra går helt fruktansvärt olika utbildningar ! Efter skolan blev det hem och äta middag sen se på tv ett tag innan min buss gick.  Åkte hem vid halv 8 och kom fram till Etuna vid 22. Ibland önskar man verkligen att man hade bilen här. Helt sjukt att det är 8 mil till skinnsberg vilket skulle ta typ 1 timme med bil, och med buss/tåg och byten tar det mellan 2,5- 3,5 timmar.. Men det var värt det, har haft världens mysigaste helg !! <3 Resan hem gick bra iaf, frågade chauffören när jag gick på bussen i Köping hur fan jag skulle hitta till stationen, han lovade att hjälpa mig. När vi kom fram till Kungsör var det en som plingade och då ropade chauffören på mig och sa att jag skulle gå av och pekade vilket håll jag skulle gå. Sen kollade han genom sitt sidofönster att jag gick rätt, han stack ut huvudet och bara "jag bara kollar så du går rätt, lycka till!" Han var jättetrevlig, jag såg nog lite förstörd ut :P Hittade till stationen som inte alls låg 2km från bussen, men jag tror jag gick av före busstationen ? Men kom iaf med tåget efter en kall och jävlig väntetid på 40 min för att sen få åka tåg i hela 16 min ! :P

Idag grupp pluggade vi i skolan med vår uppgift, hittat på familj och socialtjänst ! Har varit riktigt kul, har skrattat och haft hur kul som helst, trivs jättebra med gruppen :)

Efter skolan gick jag hem till Carro, sen gick vi på stan en sväng, hennes ena syrra har fått en till bebis så blev lite shopping ala barnkläder :) Sen en fika på first class innan jag knatade hem.

Ikväll blir det nog inte mycket, är jättetrött av någon anledning. Ska försöka läsa lite i nya kurslitteraturen innan jag somnar :)


Lalalala !

Ny delkurs - Professionell ärendehandläggning och utredningsmetodik

Publicerad 2011-04-05 19:08:57 i Allmänt,

Började den nya delkursen idag, som är en fortsättning på juridik kursen. Men nu ska vi tillämpa juridiken mer praktiskt genom rollspel. Verkar hur kul som helst !

Satt med min grupp idag och hittade på ett Case, alltså en familj med problem som någon annan grupps socialtjänst ska få "möta". Haha hela gruppen gick igång och fantasin hade inga gränser ! Ska dock träffa gruppen imorn bitti igen så de var flera i gruppen som inte hade möjlighet att stanna kvar på eftermiddagen idag. Men det gör mig ingenting, är ändå bara ledig imorn :)

Gick för att hämta boken som kommit till kulturbutiken, och jag hade sån tur att alla hade kommit, de hade bara inte hunnit ringt än om de andra än. Så nu har jag hälften av böckerna, beställer resten den 25. Böcker är fan dyrt :/

Har varit totalt död hela dagen.. Blir sova tidigt ikväll, inte fel ! :) 

VART ÄR SOLEN ?

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela