ForWhatIt´sWorth

Monki, plugg och utbildning

Publicerad 2012-05-30 17:35:30 i Allmänt,

Skrev ju om det där rosa linnet från monki igår som jag funderade på att beställa. Råkade visst klicka hem det igår (a). Kände mig lite shopoholic så ringde Ronnie och sa att jag unnat mig ett linne. Svaret jag fick fick mig att må lite bättre "Det gjorde du rätt i älskling". ^^ Så om några dagar kommer linnet hem till mig, wiie :)

 

Idag har jag och Lina pluggat lite, skrivit ett missivbrev inför fokusintervjun på fredag. Vårt resultat blev lite tunt så vi fick lov att göra en datainsamling till. :) Imorgon ska vi på utbildning med jobbet, de har bytt datasystem så vi ska få en timmes utbildning om den. Sen ska vi hem till Lina igen och skriva ett brev till osman. Hoppas han godkänner det vi ber om..

 

 

Känner mig lite febrig och har sovit extremt mycket de senaste dagarna, typiskt tecken på att det springer runt baccilusker i min kropp. Sover alltid mycket då. Men ska försöka ta mig i kragen och diska och vattna blommorna. Annars blir det nog inte så mycket mer för mig idag. Dricka te och ta det lugnt låter lockande. Önskar tröttheten släpper snart.

 

Nä om jag skulle hoppa in i duschen och försöka piggna till lite.. Puss :)

 

Shoppingdagen igår och dagen idag

Publicerad 2012-05-29 20:57:39 i Allmänt,

Gårdagen blev inte helt som planerat, men hade en jättemysig shopping ala fika dag med Gabbi ! Tror att båda två hittade de vi letade efter :) Hittade en söt topp (en sån där liten på ginatricot) som var blå med vita prickar. Har redan en vit men kul med en med färg också ! Sen hittade jag ett supersnyggt sommarlinne på monki, ett sånt där som är ganska öppet i ryggen och ganska luftigt som man kan ha typ en spetstopp under.

(mina förklarningar suger så jag lägger upp bilder istället) :D Dock så är den från monki mycket snyggare än på bilden, färgen ser skum ut på bilden nämlish ! Tänkte köpa den rosa men den fanns inte i min storlek, funderar på att beställa den men den kostar 150 kr (för ett fucking linne) så måste tänka lite på det !



Så här ser den rosa ut som jag funderar på att köpa !

 

Det var meningen att Ronnie skulle kommit hem igår men han fick inte ledigt idag.. Han skulle sälja sin bil idag eftersom han ska köpa en ny. Så han tog med sig en jobbpolare (eftersom de behövdes två bilar) och kom idag efter jobbet istället. Jag fixade köpekontraktet och skrev ut på skolan idag :) De kom hit vid 18:30 då åkte vi och käkade och väntade på gubben som skulle köpa bilen. Han kom med bussen 19:30. Så nu är Ronnies bil såld och på väg till Lindesberg.. Ska bli spännande att se den nya bilen på fredag ! :D

Puss !

Grått ute men vad gör det när solen skiner inombords ?

Publicerad 2012-05-28 11:48:55 i Allmänt,

Vaknade runt 09:00 idag av att älskling ringde och berättade att han kommer hem ikväll och har tagit ledigt imorgon ! Blev så glad att jag inte kunde somna om <3

 

Just nu sitter jag och väntar på att min underbara vän Gabbi ska komma till Etuna så vi kan fika och prata i timmar :) Det är grått ute, vilket brukar göra så mitt humör sjunker i botten. Men nej, inte idag :D

 

Iiiih <3

Plugga

Publicerad 2012-05-10 14:31:59 i Allmänt,

Full rulle idag, försöker hålla mig på fötter även om jag är sjuk. Har inte tid att ta det lugnt ! Imorse vid 9:15 hade jag och Lina handledningssamtal. Låg och hostade hela natten vilket innebar extremt dålig sömn. Försov mig till 9:05 och kände mig något stressad. Som tur var hade jag gjort iordning allt kvällen innan så det var bara att slänga på sig kläder, ta sakerna och knalla iväg. Blev tio minuter sen så det var inte så farligt ändå. Fick massa information på mötet, är jättenöjd med handledaren :)

 

Efter mötet gick vi till bemanningen och skrev på ytterligare ett anställningsbevis som gäller för sommaren. Sen blev det raka vägen till bibblan och leta efter böcker som kan vara till hjälp i vårt uppsatsskrivande. Hittade 8 böcker så nu har vi en del att kolla igenom. Transkriberingen är klar så nu ska vi börja med resultatdelen och även skriva till lite på medoddelen. :) Skönt att äntligen kunna sätta igång och skriva. Börjar bli lite stressigt, men orkar verkligen inte känna stressen. Problemen som har varit har vi inte kunnat göra något åt, nu kan vi bara göra vårt bästa. :) Känner mig nästan löjligt optimistisk idag ^^

 

Och imorgon är det fredag och då kommer äntligen min älsklingsronnie hem !! <3

2012-05-07 Måndag

Publicerad 2012-05-07 10:36:28 i Allmänt,

Vaknade för en stund sedan, blir alltid gladare när jag kommer upp och inser att solen lyser :) Om ungefär en timme ska jag till terapeuten sen hem till Lina och transkribera ! Skönt att komma ut från lägenheten, Ronnie är i Sandviken så det är tomt här hemma. :/

Fick världens städryck igår och tvättade fönstrena, ugnen och skurade lägenheten. Skurade vardagsrumsbordet med, ett sånt med en glasskiva i mitten. Vilket jobb ! Hade runnit stearin från värmeljusen så det tog ett tag att få rent det, men nu är det gjort och fint blev det ! Försöker städa så mycket som möjligt för att få bort damm, inbillar mig att min astma blir lättare då. Fast nu har jag åkt på en förkylningen som givetvis har satt sig i halsen så jag hostar och rosslar som en döende tant. Men vafan det kunde vara värre, det går över :)

 

Nu måste jag hoppa in i duschen, luggen står åt alla håll !

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela