ForWhatIt´sWorth

Iiiih

Publicerad 2012-06-11 16:15:24 i Allmänt,

Väntar på att Gabbi ska komma hit, eller snarare på ett sms om att hon hann med tåget ! Om hon hinner med det innebär det att hon kommer hit, då blir det fika och film <3 Hoppas hoppas hon hinner. Vädret suger men tur att paraply finns ! Ska ut sen och kanske möta gabbi och posta ett brev åt Ronnie. Pusssss

Awesome

Publicerad 2012-06-08 23:49:48 i Allmänt,

Bättre ord för att beskriva den här dagen finns inte :) Full rulle me like !

Bion var riktigt bra ! Snow white and the huntsman :) Imorgon ska vi knuffla oss ner på stan och bland annat leta efter jeans då mina favvojeans tog livet av sig idag efter 9 år..

 

Blir nog sängen snart för ska upp rätt tidigt imorgon, eller tidigt var väl att ta i. Men jag har varit extremt trött den senaste tiden så jag har inte direkt gått upp i tid när jag kunnat sova vilket resulterat i att jag vänt på dygnet lite. Men men tur att kaffe finns !

 

Saknar min fina älsklings Ronnie, längtar till du kommer hem igen du är underbar ! Mih <3



Frisör, skola, fika och bio

Publicerad 2012-06-08 18:52:47 i Allmänt,

Satt hos frissan vid 10:00 imorse, blekte utväxten och la i stora partier blekning i håret. Satt som en alien med folie i hela håret. Kunde inte bleka hela för mitt hår börjar ta stryk av blekningen. Men nu är det mesta guldaktiga borta :) Köpte en hårinpackning och ska köra stenhårt med den, sen klippa mig och bleka utväxten om en månad. Om två månader kan jag nog bleka hela längderna igen och bli av med allt det guldiga ! Klippte även luggen så jag kan se igen. Är så himla nöjd med min frisör !! Linda heter hon och jobbar på Amino :)

Var klar hos frissan strax innan 12 och var hemma en sväng innan det var dags att traska till skolan och kolla på en opponering tillsammans med Gabbi och Lina. Efteråt gick jag och Gabbi och fikade på Espresso house :)

 

Kom hem runt 17:30 och ska tydligen på bio ikväll fick jag veta för en stund sen ^^ Kul när det händer saker ! Wiie

 

 

Fast hade varit roligare om älskling varit hemma i helgen :/ <3


 

Prisa Gud här kommer skatteåterbäringen ! ;D

Publicerad 2012-06-07 20:04:43 i Allmänt,

Så kändes det när pengarna ramlade in på kontot :) Åt middag för ett tag sen, gjorde hemlagade nötfärsbiffar fyllda med fetaost, hemlagad gräddsås, deliktess potatis (såna små fina dyra jävlar) och lingonsylt. Blev faktiskt kanongott om jag får säga det själv ! Nu ska vi bara mysa resten av kvällen för imorgon åker älskling till Uppsala vid 05:00.

Kan hända att jag råkar ta fram kladdkakan ur frysen om en stund. Men måste verkligen bli bättre på att äta nyttigt, viss det syns inte på mig. Men när tom Ronnie börjar bli orolig för att jag ska få diabetes då kanske det är dags att dra ner på sockret :P Jag är en riktig gottegris !! ;D

 

Puss !

 

 

Trolololololol

Publicerad 2012-06-07 14:54:05 i Allmänt,

Ungefär så har det känts den senaste tiden när det gäller uppsatsen och otur. Skulle ju göra en ny datainsamling på SFI i Eskilstuna. De ställde in två gånger och idag fick vi slängt i ansiktet att det var totalt omöjligt för läraren att hinna informera intervjupersonerna men att vi kunde komma och göra det själva och sen återkomma. Blev så himla irriterad, hur lång tid tar det att informera, max 5 min ? Men vi åkte dit iaf och informerade men hade inget intresse att komma tillbaka så vi gjorde intervjun idag. Blev ytterligare 6 respondenter att transkribera nu men fick lite mer kött på benen till att skriva resultatdelen :) När vi skulle gå därifrån och tackade för oss frågade hon om vi skulle komma tillbaka. Vi sa att vi var klara och att vi gett våra tel nr till deltagarna. Tror aldrig jag sett en mer lättad lärare, var tydligen sjukt jobbigt att vi kom dit. Men fuck it ! Nu har vi iaf genomfört intervjun.

Efter intervjun gick jag och Lina till Espresso house och fikade i några timmar, sen till bemanningen och hämta ut våra ID kort till jobbet. Mitt kort blev överraskande bra, själva bilden alltså. Men jag vet inte riktigt vad fan fotografen hade för inställningar på sin kamera för färgerna blev totalt skumma vilket resulterade i att mitt hår och ansikte ser orange ut. Men men ! ;)

 

Fick skjuts hem av älskling som har varit på kurs i Västerås, perfekt timing väl ! Nu ska vi snart åka iväg och handla och panta berget med flaskor vi samlat på oss. Sen blir det stina middag idag efter ronnies önskemål. Tar det som att jag kan laga mat ;D

Imorgon ska jag till frisören vid 10 och bleka hela håret, den första frisören jag var hos visste inte riktigt vad hon gjorde vilket resulterade i att mitt hår blev lite guldigt, vill ha en mer kall blond färg. Så det passade rätt bra att skattepengarna kom idag ^^ Efter frisörbesöket ska jag möta Lina sen ska vi till skolan och kolla på opponering. Ronnie åker iväg på jobb imorgon och blir borta på obestämd tid så jag har lagt mig tillgänglig på jobb hela helgen och nästan hela nästa vecka. Får väl se om jag blir bokad :)

 

Pusshej ! <3

 

Fika och shopping

Publicerad 2012-06-03 15:08:53 i Allmänt,

Vaknade i hyffsad tid idag faktiskt. Vädret är lite bättre idag.. Eller det är lite varmare iaf, runt 10 grader. Drog ner på stan med Älskling och Micky. Fikade på espresso house, älskar att fika det är så himla myys ! När vi fikat klart gick vi ett varv på cityhuset. Gick in på Kicks och köpte torrschampo, ganska bra att ha om man är tidsoptimist på morgonen vilket jag är i allra högsa grad ;) Var även inne på akademibokhandeln och hittade bok nr två !! Skrev ju i förra inlägget att jag läst ut Mats Strandbergs och Sara Bermark Elfgrens "cirkeln". Så nu har jag den andra boken i triologin som heter "Eld". Hittade även den fristående boken i twilight serien "Bree Tanners andra liv" av Stephenie Meyer. Lycka !! Nu ska jag sträckläsa hela kvällen :D

Var även på clas olsson och köpte kollegieblock, häftklammer och utsuddningsbara överstrykningspennor :) Köpte även ett hänglås, man behöver ju ha det om man ska träna och kunna låsa in sina saker i skåpet. Ett steg närmare träning i alla fall, HÄNGLÅS WOO ;) haha

 

Nu ska jag och jonafjant ner i tvättstugan och se om det finns nån tvätttid :)

Puss !!

 

Jag älskar dig massor Ronnie, saknar dig redan <3


4 grader, blåsigt och regn

Publicerad 2012-06-02 16:07:03 i Allmänt,

Hallå det är juni, vart är sommarvärmen ? :/ Jag som precis börjat få färg och då ska det börja regna i trehundraår. Så det blir inget party den här helgen, är inte ett dugg sugen faktiskt. Vi var och handlade lite basvaror och lite chips. Så det blir en lugn kväll framför tv eller kolla nån film. Känns alldeles lagomt idag när vädret är som det är.

Var helt fruktansvärt att gå utanför lägenheten idag. Min astma tycker inte om det här vädret heller vilket gör det fruktansvärt jobbigt att andas.

 

Så jag kommer stanna inne resten av dagen/kvällen och bara mysa i soffan med tända värmeljus, te, chips och älskling <3

Jag är verkligen en riktig mysmänniska, synd att jag redan läst ut boken jag köpte cirkeln heter den. Sträckläste den som vanligt när jag fastnar i en bok. Hade varit mys att ha någon bok att läsa idag. Får se om jag kanske kan beställa bok nr två i serien på nätet ? Får leta i bokhyllan så länge och se om det är nån bok jag inte läst eller som det var längesen jag läste. Som tur är älskar både jag och Ronnie böcker så vi har ganska många. :)

 

Intervjudags... eller inte

Publicerad 2012-06-01 13:57:43 i Allmänt,

Kan vi ha mer otur ?? Kommer dit idag och möts av en skräckslagen lärare som utbrister "oj jag har glömt er". Sen började hon irra runt i klassrummet och fråga om de hade barn i förskola. Kändes bara fett FAIL. Att intervjua människor som inte har en susning om vad de handlar om och inte hunnit förbereda sig. Så jag sa till Lina att det kanske var bättre att lämna ett missivbrev och återkomma nästa vecka när hon hunnit förbereda dem.. Så så blev det !

 

Så vi gick till expresso house och drack två koppar kaffe och babblade i någon timme. Var även inne på kicks, jag har ju slutat bita på naglarna så dom är sjukt långa. Därför kliade det i fingrarna efter att köpa nått nytt sommarlack, när vi väl kom ut från affären hade jag inte bara ett utan 5 olika lack med mig xD haha Shopoholic stina jao !!

 

Måste försöka spara pengar nu så jag och älsklingsgabbigirl kan åka till Sthlm och shoppa ! :D <3

 

Fick skjuts till coop sen av Lina och Zlatko för mitt linne som jag beställt från Monki hade kommit, wiiie och det satt perfekt ^^ Nu är jag hemma och väntar på att älskling ska komma hem :)

 

Miiih <3

 

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela