ForWhatIt´sWorth

2012-01-23

Publicerad 2012-01-23 20:24:33 i Allmänt,

Nu var det längesen jag skrev så får bli en kort sammanfattning av vad som hänt senaste tiden.
  • Firat pappas 50 års dag 12 januari (helgen 13-15)
  • Skrivit hemtentamen i perspektivfördjupning, etik och ojämlikhet (16-22)
  • Hälsat på syrran och jesper i skinnskatteberg (20-22)
Hade plugghelg med syrran nu i helgen och lyckades skriva klart tentan i tid, skönt ! :) Lämnade in den igårkväll när jag kom hem till Etuna igen. Blev väldigt sent inatt, kunde inte somna och när jag lagt mig vid 03:00 började Lina i klassen skriva till mig på fejjan och hade panik över att hon inte hade en bok som skulle vara med i tentan. Så vid 3:30 imorse kom hon hit och lånade min. Var lite roligt faktiskt, hon ringde och sa till mig att hon snart var utanför så jag knallade ner till porten. Kom ut och möttes av en taxi. Taxigubben körde ner rutan och sträckte ut armen mot mig, detta var innan jag såg att Lina satt i baksätet så såg nog rätt osäker ut där jag stod i pyjamas halv fyra på morgonen. Räckte iaf boken till honom och han tackade och körde upp rutan igen. Då såg jag Lina i baksätet som vinkade xD
Så idag sov både jag och älskling ända till 15 ! :O Sen åkte vi iväg och pantade för 200 kr :P Hämtade upp Jimmy och gick ett varm på stan så han kunde köpa ett spel, sen käkade vi på billy boys. Nu håller jag på att försöka få upp gardiner här hemma, hittade äntligen gardinfästena så nu har jag mätt ut vart jag ska borra och nu är det bara att vänta på att batteriet till borren ska ladda klart. :)
Imorgon börjar en ny kurs i skolan. Nu är det bara två terminer kvar :O
Puss !
9 månader med älskling igår <3

Tentaskrivande

Publicerad 2012-01-12 00:08:21 i Allmänt,

Känns som att mitt liv består av tentaskrivande, att slappna av och bli sjuk för att sen bli frisk och skriva en ny tenta.
Har en hemtenta att skriva om etik och ojämlikhet som skapat stor förvirring hos mig. Om man tittar tillbaka i tiden på vilka uppfattningar människor hade då, uppfattningar som i dagens samhälle är helt oförståeliga kan man ju bara tänka sig hur dagens uppfattningar ses om hundra år.
Men ikväll har jag i alla fall påbörjat två frågor, skrivit en sida på den ena och en halv på den andra. Så jag känner mig nöjd för ikväll. Tur är väl det, för nu börjar jag skriva så flummigt att jag knappt själv förstår vad jag menar.
Imorgon är det seminarie två på förmiddagen och föreläsning på eftermiddagen. Ska försöka hinna med att avsluta en fråga (helst två) innan fredag. Tentan består av sex frågor som ska besvaras med 1-2 sidor var. På fredag bär det av till charlottenberg för att fira pappa som fyller år så den här helgen kommer det inte bli något pluggande. Vilket innebär att jag får plugga järnet nästa vecka. Tur att vi fick tre dagar till på oss att skriva tentan !
Nej dags att hoppa i säng kanske så jag inte är helt död imorgon, natti :)

2012-01-08

Publicerad 2012-01-08 23:15:56 i Allmänt,

Så var den helgen förbi, den har bestått av party :) Igår fyllde även Gabbi 22 år, grattis i efterskott gumman <3
Har varit en lång dag.. Ronnie fick ett till njurstensanfall, först avvaktade vi för att se om det gick över men det blev bara värre. Körde in han till akuten vid 15 och fick komma in rätt fort så han fick smärtstillande. Slutade med att han blev inlagd över natten och ska få träffa en läkare imorgon. Så här sitter jag själv. Blä är trött på det här nu, hur länge ska han behöva ha ont ? Kan det inte bara ta bort stenarna ? Tycker han har lidit tillräckligt nu både med diskbråck och njursten. Hata att se personen man älskar ha ont.
Har tillbringat de senaste timmarna med att städa och pratat i telefon med både älskling och Thomas. Var riktigt trevligt att prata med T för var längesen sist. :)
Nu har jag fått upp massa kartonger på vinden och tänkte lite snabbt banka upp några tavlor innan jag tar kvällen. Förlåt grannar men det är betongkrok och det låter inte så mkt. Sen så har grannen över? en vovve som ylar dag in och dag ut så se det som en hämnd.
Pussoch gonatt !

urk o.O

Publicerad 2012-01-04 20:07:56 i Allmänt,

Sov läänge idag, skönt. Nu på eftermiddag kväll har vi städat ur kylskåpet och skurat, storhandlat och fyllt både kyl och frys. Nu håller jag på att diska. Har tyckt mig känna en skum lukt i köket ett tag som jag inte lyckats lokalisera. Lyckades med det förut av misstag och fick en näradöden upplevelse..
Städade i skåpet under diskbänken och skulle slänga lite krukor som står där. När jag grabbade tag i ena krukan skalpade det ut massa slimigt avloppsvatten på mig som luktade ren och skär död. Ett rör läcker :/ Så får kanske ringa på någon som får fixa det, tror inte vi ska försöka oss på det själva.
Sitter och tittat the voice sverige nu men ska snart fortsätta med disken så vi kan laga middag innan det blir mitt i natten.
Pussokram <3

Iiih :D

Publicerad 2012-01-03 22:18:23 i Allmänt,

Klarade tentan ! :D Så himla skönt, var så nervös över den..
Var halvdag i skolan idag, de sista 20 minuterna kom en lärare in och pratade lite om c uppsatsen :O Inte länge kvar innan det är dags att skriva den, bara några månader. Hjälp vad fort tiden går !
Imorgon är jag ledig vilket innebär att jag ska försöka få undan lite fler kartonger här. :) Tänkte även ge mig på att borra lite i väggarna här så vi kan få upp lite gardiner. Har inte vågat ge mig på det tidigare eftersom det innebär att jag måste balansera på en fåtölj samtidigt som jag ska hålla i en skruv och borra med en borrmaskin. Men vafan klarade jag att få upp ett ljusnät över hela väggen upp till taket i min förra lägenhet där det var ca 3 meter till taket (vilket innebar att jag stod och vinglade på en pall som stod på ett bord) så ska jag väl klara det här ^^ Är man kort så är man.

Jag älskar dig <3


blöh

Publicerad 2012-01-02 18:48:55 i Allmänt,

Varit med Gabbi idag, käkat lunch och solat :) Synd att tiden gick så fort bara ! <3
Har märkt att mitt minne inte är så det brukar, kommer aldrig ihåg saker längre. Hittade min almanacka förut och tydligen skulle jag varit på vårdcentralen och gymat idag.. Inte första gången jag glömmer, han lär vara ganska trött på mig nu. Funderar i att ringa och säga att jag skiter i det. Känns inte värt då jag glömmer det hela tiden.. :/
Imorgon börjar skolan igen, känns knappt som att det varit "lov" för har haft så mycket att göra med flytt och flyttstädning och allt städande här hemma för att få plats med allt. Ser fortfarande ut som ett förråd här, i alla fall delvis. Det är liksom dubbelt av allt nu, dubbelt så mycket kläder, måste köpa en byrå. Två mikrosar osv. Både förrådet i källaren och förrådet på vinden börjar bli fulla. Aaah att man ska behöva ha så mycket saker ?! Man kanske skulle ha en loppis ? Nä en resa till tippen blir, och klädinsamlingen..
Jag är inte bitter.

Nyår

Publicerad 2012-01-01 21:54:25 i Allmänt,

1 januari 2012. Kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig vid att skriva 2012 tror jag. :)
Både jag och älskling har varit totalt utslitna idag efter nyårsfirandet igår. Men kul var det ! Fast jag orkade inte hålla mig vaken lika länge som en del av de andra, tror jag slocknade nångång mellan ett och två. Gick upp en sväng och drack vatten vid sex på morgonen och då var folk fortfarande uppe :P
Vi var runt 20 personer hemma hos Michis och John igår och många sov över. Var ett ganska slitet gäng som satt i sofforna idag och vi beställde pizza för 600kr :D Sen var det en kille där som fick för sig att han skulle busringa. Han ringde till exempel till ett hotell och undrade vad rummen kostade per natt och om det fanns möjlighet till att få "gamla lakan eftersom de nya prasslar så förbannat" hotellsnubben sa att han skulle se vad han kunde göra xD sen ringde han en pizzeria och skojade med personen som svarade xD Extremt omoget kanske men usch vad roligt det var, vi satt och garvade hela högen. Fattar inte vart han fick allt ifrån !
Nu ikväll har vi inte gjort någonting, eller jag har legat på soffan och älskling har spelat lite starwars. Var på ica för en stund sen och köpte chips och cola. Blir nog en film nu sen sova.
Pussokram !

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela