ForWhatIt´sWorth

2011-09-19

Publicerad 2011-09-19 18:15:33 i Allmänt,

Måndag och ny vecka på praktiken. Den här veckan skall jag till att börja med vara med Rehab tjejorna :) På torsdag ska personalen(och jag) till Flen hela dagen och på fredag är det en såkallad jobbjakt i samarbete med Köpingkontoret. Jobbjakten ska hållas på BIG INN och den fungerar så att vi tar med massa broschyrer och bord, ställer upp oss i de knallorangea jackorna som det står Eductus på och pratar med folk som går förbi. Syftet är att synas, att visa upp att Eductus finns och vad det är. I och med att man åker ut och visar upp sig kan man om man har tur stöta på personer som behöver anställa folk, kan tänka sig att ta emot praktikanter eller personer som kanske inte behöver någon just nu men som kanske kan komma att behöva det senare (jul tillexempel). Jobbjakt är alltså ett sätt att visa upp sig och skaffa kontakter.

Ikväll blir det lugnt, bara slappa och kolla film. Är helt slut, mitt eget fel dock eftersom jag aldrig kommer i säng i tid på kvällen. Tur att kaffe finns !

Ronnie, jag älskar dig <3

Hetsaaah

Publicerad 2011-09-17 22:07:14 i Allmänt,

Är rastlös som fan så vill ut ikväll, sitter hemma och förar och snart blir det ut, vill dansa, dansa som faaan !!

2011-09-17

Publicerad 2011-09-17 15:49:47 i Allmänt,

Fick antibiotika när jag var på jouren. Var dessutom hos kiropraktorn som argade på mig att jag inte kommit dit tidigare. Knäckte rätt typ hela ryggen och nacken och fixade så benen var lika långa igen. Ska dit en gång i veckan till att börja med, sen när det börjar se stabilare ut ska jag dit en gång var tredje månad. Min plånbok gråter redan. Han beordrade mig även att börja träna, typ gym.

Älskling har fått bekräftat att han har diskbråck.. Om inte det var nog åkte han även på magsjuka i torsdagsnatt. Så vi har varit sjukisar båda två, jag på grund av antibiotikan som gör mig yr och illamående, han på grund av magsjukan och ryggen. Var totalt döda hela dagen igår, sen vid typ 18 skulle vi bara vila en stund vilket resulterade i att vi sov till 03:00, bestämde oss för att det var värdelöst att gå upp då så vi fortsätte sova till typ halv nio.

Jag mår lite bättre idag, men älskling har bajsont i ryggen :/  Var iaf en utanför lägenheten förut, åkte till Max en sväng. Var värda lite flott efter misärdagen igår då ingen av oss orkade äta typ nåt.

BLÖ.

Hälsa

Publicerad 2011-09-12 17:12:35 i Allmänt,

Kände att det var dags att ta tag i min hälsa nu. Tog ett ryck idag och beställde tid hos kiropraktor och även en tid på vårdcentralen då min mage dödar mig snart. Så nu ska jag bli frisk!

Fick krångla lagom mycket för att få en jävla tid på vårdcentralen. Ringde dit imorse, för det första så hatar jag systemet med att de ska ringa upp, för det andra när man äntligen får tag i en riktig människa så får man besked om att de tär fullt och att det inte fanns någon vanlig tid innan oktober, like wtf ? När jag beskriver mina symptom blev hon orolig men kunde fortfarande inte hjälpa mig just då. Bad mig dricka juice, när jag precis minuterna innan sagt att jag har magkatarr. Blev så jävla arg så jag sa till henne att det blir ju fan som att välja mellan pest eller kolera. Hon bad mig ringa jouren på 1177 vid 16 istället för att se om jag kunde få en akuttid, men fick besked om att det nog också kunde vara svårt. Fick även besked om att magkatarren fick vänta för det lät inte tillräckligt akut (tabletterna har bara slutat fungera och jag är illamående å yr varje dag) så det fick jag återkomma om i framtiden... Vi 16 ringde jag 1177, efter en stund fick jag prata med en dam som bokade in en akuttid nu ikväll.  Trägen vinner ! Usch för vården.

Besök från finland

Publicerad 2011-09-09 21:16:54 i Allmänt,

Fick besök från finland idag :D Jesse och hans tjej är i Sverige ! Började dagen med bolaget sen billyboys :) Efter det blev det hem och städa lite. Sen ringde de från sjukhuset och Ronnie fick tid idag på magnetröntgen, äntligen ! Medan Ronnie var på sjukhuset var jag Jesse och Marika på stan en sväng, shoppade kläder jag ska ha på mig på dopet på söndag och hittade även skor, supernöjd !

Nu sitter vi hemme hos Ronnie, jag, jesse, marika och Cuba. Spelar ps3 och dricker, senare blir det krogen men vet inte riktigt vilket ställe än men det märks. Verkligen en helmysig dag <3


Pussokram !

Praktiken och dop

Publicerad 2011-09-07 19:03:34 i Allmänt,

Dagarna bara flyger fram, är inne på andra veckan på praktiken nu. Har haft både bra och dåliga dagar men trots lite krångel så trivs jag jättebra på praktiken. Eftersom det är chefen som är min handledare så har jag fått möjligheten att testa vara med på alla delar inom eductus. Har varit med på jobbcoachningssamtal, sfi(svenska för invandrare) lektioner, workshop, rehabiliteringsmöte.

Har även fått två egna uppgifter att göra under praktikperioden. En av dem är att medverka på ett seminarium tillsammans med två coacher :) Den andra uppgiften som jag fick idag är att jag ska fylla i ett häfte jag fick av en jobbcoach, alltså själva underlaget de använder på sina deltagare som ska hjälpa dem att få fram sina kunskaper, egenskaper, erfarenheter och intressen (KEEI) som ska fungera som ett hjälpmedel för att senare kunna skriva ett bra cv och personligt brev. Detta är både för min egen skull och för jobbcoachernas skull, jag får möjligheten att få ihop ett bra cv till mig själv som kan fungera som mall när jag själv ska söka arbete, sen ska jag dessutom ge feedback till coacherna, säga vad jag tycker om underlaget.

Imorgon ska jag följa med min handledare till Arboga och Köping för att få se kontoren och de som arbetar där. =)

Är helt sjukt trött på kvällarna, är så mycket att ta in, massa nya intryck och massa människor man träffar varje dag. Tror aldrig jag haft så lätt att somna på kvällen. Så himla skönt med rutin, i princip samma tider varje dag.

På söndag ska min lillebror döpas, var på guldfynd idag och hittade världens gulligaste doppresent. Något som han kommer ha glädje av länge. <3

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela