ForWhatIt´sWorth

Sommaren 2014

Publicerad 2014-08-12 15:35:15 i Allmänt,

Var jättelängesen jag skrev i bloggen. Mycket har hänt under sommaren. 
 
Började arbeta som socialsekreterare på utredningsenheten barn i Fröslunda den 22 april. Att gå från timjobb till att jobba 100% med månadslön känns så bra. Sen att dessutom vara ledig varje helg känns som en lyx! Jag har dessutom underbara kollegor som gör jobbet ännu bättre än vad det redan är. Ni har ställt upp och hjälpt mig när jag varit förvirrad och jag har lärt mig så otroligt på de månader jag arbetat.
 
Om det inte var nog så blev jag och Christian sambos den första juli. Finare pojkvän finns inte. Du har byggt upp mig bit för bit och jag mår bättre än någonsin. <3
 
Det här var även den första sommaren jag haft SEMESTER, och betald sådan! Även om det bara var en vecka så var det underbart. Hade hela semester planerad sedan länge. Jag och Chrille åkte ner till Göteborg och sov på hotell två nätter, gick på Liseberg och träffade min bästa vän Esther och hennes man Emanuel. Bjöd dem på middag och fika som försenad bröllopspresent. Visst, jag kunde köpt en "sak", men jag tyckte att ett minne tillsammans i form av middag kändes mysigare att ge bort :) 
Har en semestervecka till att ta ut, men sparar den till mörka dagar nu i höst då man kan behöva lite ledigt :)
 
Åkte hem och i princip vände, var hemma en dag, sen hämtade vi Biggie som Chrilles fina mamma var hundvakt åt när vi var i Göteborg. Åkte sedan ner till min syster och Jesper i Skövde. Var i deras sommarstuga i två nätter och hade det mysigt, grillade och hälsade på fina 2 månaders Arvid. Tänk att jag är moster, tiden går så fort. Känns som att det var igår vi var tonåringar ?! Kom hem på söndagen och dagen efter var det dags för mig att jobba igen. Kan lova att jag var trött, hade behövt en vecka till att bara vila på haha !
 
Hann jobba en vecka. Det går tydligen magsjuka nu, och såklart fick jag det. Har känt mig som en urvriden trasa i två dagar. Det bara kastade sig över mig och jag var så illamående att jag inte visste vart jag skulle ta vägen... Mår lite bättre idag, tack och lov! Det här har inte varit roligt. 
 
Lagom till att det blev över 30 grader ute så bestämde sig min fläkt i bilen för att avlida. Så himla härligt att sätta sig i en bil som stått i solen hela dagen, som inte har fläkt. Lämnade in den på verkstaden i söndags, och idag ringde de och sa att det var klart. Är imponerad över hur snabbt det gick! Tack fina Carina på jobbet för att du tipsade mig om den verkstaden! 1400 går det på, aja det kunde ha blivit betydligt värre ! :) Tur att jag kunnat spara pengar sen jag började nya jobbet i april, så jag har en buffert. Man vet ju aldrig med bilar liksom ! Och tack fina älskling för all hjälp med bilen, dina envisa försök att få den att fungera. Men eftersom felet satt bakom instrumentbrädan var det lite för komplicerat för oss. Gjorde det lättare för verkstaden att hitta felet, så som du kämpade <3 
 
Livet känns så underbart nu. Trodde aldrig jag skulle ta mig igenom depressionen jag haft så länge som gjort att jag tappat livslusten och försökt göra slut på det ett flertal gånger. Jag är så glad att jag tog mig ur det, och att du kom in i mitt liv Christian. 
 
<3

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela