ForWhatIt´sWorth

2013-01-31

Publicerad 2013-01-31 13:17:54 i Allmänt,

Idag kommer Amilia hit, Ronnie ska hämta henne om en stund. Gjorde klart alla exempelfrågor inför tentan igår så ska sitta och plugga resten av dagen, memorera.
 
Imorgon gäller det, då är det dags för salstentan i hälsoekonomi för mig :) Efter jag skrivit klart är det tänkt att jag och Lina ska ta en fika på stan, har verkligen saknat våra fikastunder så det ska bli riktigt mysigt! <3
 
Snön börjar smälta bort ute och det är en plusgrad ute. Vill verkligen ha vår nu !
 

Now

Publicerad 2013-01-29 20:51:24 i Allmänt,

Wish I could find a crystal ball for the days I feel completely worthless
You know I’d use it all for good, I would not take it for granted!
Inside a house of memories for the days I don’t feel anything
At least they’ll remember not to make the same mistakes again
<3
 
 
 
 
 
 

Long time no see

Publicerad 2013-01-29 20:34:00 i Allmänt, dagbok,

Haft bloggtorka en längre tid och har därför inte skrivit ett ord. Nu tänkte jag uppdatera lite om vad som skett i mitt liv den senaste tiden.
 
Dels är jag och Ronnie tillsammans igen efter ett ton kaos som vänt upponer på både mitt och hans liv. Men man kan inte leva ett helt liv och vara exakt likadan, livet ändras och vi ändras. Men man får inte glömma bort att man fortfarande är sig själv. Även om man gått igenom saker som kanske gjort att man utvecklats och ser annorlunda på saker och ting. Jag är jag, du är du, och nu är vi starkare tillsammans. Det finns oftast inte något ont som inte för något gott med sig. Det har blivit bättre på så många sätt, kommunikationen, lyhördheten, att inte ta varandra för givet. Sen har det kommit in en liten Amilia i vårt liv som lyser upp tillvaron nåt enormt.
 
 
 
Dessutom har jag nu läst 3,5 år på universitet och är i princip socionom. Missat en tenta för att jag mådde dåligt en period så jag blev inlagd. Men den ska jag tenta av nu på fredag. Om den blir godkänd kan jag ansöka om min socionomexamen, det känns jättekonstigt. Skolan har varit mitt liv så länge, nu börjar allvaret. Börja söka arbete som SOCIONOM. Hur sjukt är inte det, jag är snart socionom. Kan knappt tro det !
 
Skriver mer någon annan dag, nu måste jag ta vara på det sista av kvällen genom att plugga hälsoekonomi!
 
 

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela