ForWhatIt´sWorth

Hundrastgården

Publicerad 2014-04-06 16:10:53 i Allmänt,

Gick med en kompis som också har en hund till hundrastgården så det skulle få springa av sig lite energi.
Efter en timmes springande var det en något sliten fralla som jag fick bokstavligen DRA hem, en väldigt lortig sådan. Så det fick bli en dusch när vi kom hem. En ynkligare blick än han lyckas åstadkomma under duschandet får man nog leta efter. Vatten är såå hemskt. Nu ligger han utsliten under en filt i soffan och sover som en bebis.
 
Chrille jobbar schemalagd söndag så nu väntar jag på att han ska komma hem. Måste åka och veckohandla sen för kylskåpet ser lite ledset ut. :) Resten av dagen lär vi inte göra många knop. Tänkte gosa ner mig i soffan ikväll och fortsätta läsa Margit Sandemos serie "Legenden om ljusets rike". Har läst snart 8 böcker av 20. Har verkligen saknat läsandet. Blev inte så mycket ork till det när man pluggade så kom ifrån det. Det är så avkopplande att försvinna in i böckernas värld.
 
Förresten så måste vi kolla klart på tredje säsongen av Game of thrones också. Kollar igenom den för att ha i färskt minne hur den säsongen slutade. För imorgon börjar fjärde säsongen ! ÄNTLIGEN.
 
 
 
Trött vovve !
 

Party friday

Publicerad 2014-04-04 11:16:00 i Allmänt,

 Snart ska jag och cissi dra till TunaPark och shoppa alkohol och annat stuff inför ikväll. Var verkligen inte igår vi festade så är jättetaggad ! :) Har en känsla av att det kommer spåra lite, men det hör till när vi festar ;)
 
 

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela