ForWhatIt´sWorth

RAVE

Publicerad 2012-08-30 20:42:27 i Allmänt,

Pratade med en killpolare för ett tag sen, han berättade att han skulle på en rave festival. De som känner mig vet att jag älskar trance musik och att rave är något jag verkligen vill gå på. Uttryckte min avundsjuka och fick svaret "haka".
 
Klart fan jag hakar ! ! ! :D Har varit helt till mig sen dess, köpt festivalgrejer. Men det menar jag torrschampo, våtservetter osv.. (biljett också såklart).
 
Imorgon blir det upp tidigt och ringa hyresvärden, sen ska jag klippa och bleka håret. Ner på stan och möta killpolaren på bolaget och kirra en platta öl som får stå hos han till bussen går vid 15. Svaga jag orkar inte bära den längre än så. :)
 
Åt precis middag, gjorde fylld fläskfilé, gräddsås och ris. Blev hur bra som helst, införskaffade en stektermometer för ett tag sen och den är verkligen guld ! Köttet blir så perfekt.
 
Nu ska jag diska och se över packningen om jag har fått med allt. Sen ska jag försöka sova, har en känsla av att jag kommer ha svårt att somna ikväll. Så sjukt pepp inför det här!!
 
 

C - uppsatsen

Publicerad 2012-08-20 13:46:00 i Allmänt, dagbok,

Har slitit som ett djur med att få klart C-uppsatsen. Det har inte varit lätt när uppdragsgivarna mer eller mindre skitit i oss och lämnat allt åt oss i sista sekund, trots att de lovade massor. Häromdagen satt jag och pluggade 21 timmar i sträck. Är totalt psykiskt och fysiskt utmattad, magen är uppsvälld så det ser ut som om jag är gravid i 6 månaden pga stress. Men igår kväll kom det fantastiska beskedet att C-uppsatsen nu är klar, den ska opponeras på :D Följt av att handledaren skrev att det är beundransvärt. Sen skrev hon och sa till mig att sova ordentligt natten till idag följt av tre utropstecken. Det kan jag lova att jag gjorde. Vaknade för en liten stund sen.
 
Det pep till i mobilen förut. Nu är min mobil klar att hämta också så idag slipper jag lånemobilen ! :) Mot elgiganten !! :D
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela