ForWhatIt´sWorth

Alla Hjärtans Dag 2013

Publicerad 2013-02-14 20:41:34 i Allmänt,

Vi pratade aldrig om alla hjärtans dag. Eftersom jag har dåligt med pengar ville jag inte att Ronnie skulle lägga ut massa pengar på mig när jag inte har råd med något. Jag tänkte att en god middag var ett mysigt sätt att fira på. Jag skrev även ett alla hjärtans dag kort där jag deklarerade att det är Ronnies dag.
 
"Idag är det en Ronnie dag, din önskan är min lag"
 
I förmiddags åkte Ronnie och hämtade Amilia. Jag stannade hemma och städade lite och fixade med lite papper. Ska jag vara helt ärlig trodde jag inte att Ronnie tänkt på alla hjärtans dag. Men tji fick jag ! När han kom hem fick jag Röda rosor, Merci (choklad), Vin (Rosé samt Rött). Visade sig att även Ronnie hade planerat inför middagen idag, Nötytterfilé med potatisgratäng och rödvinssås. Nötytterfilé lockade lite mer än det jag tänkt tillaga så min middag får bli en annan dag. Åt för en stund sen och det var jättegott. Nu sitter jag i soffan och tittar på tv, äter Merci och känner mig allmänt smålycklig.
 
Tack för allt jag fått idag, och tack för att du får mig att känna mig värdefull.
Jag älskar dig Ronnie
 
 

2013-02-07 Effektiv dag

Publicerad 2013-02-07 20:23:24 i Allmänt,

Dagen började vid 06:30. Skuttade in i duschen för att vakna till, sen åkte jag och Ronnie med bilen till verkstan. Var en slang som hade gått sönder (garantiärende). Satt och fikade medan bilen lagades, kostar 400 kr med taxi fram och tillbaka. Vi lämnade in bilen på service i tisdags och då la Ronnie ut de pengarna, nu när vi skulle dit igen kändes det inte värt.
 
När bilen var klar blev det ett besök på sesam. Gynundersökning är verkligen inte min grej. Okej jag fattar grejen med att de ska vara professionella och arbeta för att man inte ska känna sig utsatt i sin nakenhet genom att få det att vara världens naturligaste grej att göra. Men det finns väl gränser? Inte nog med att hon sitter där, nån decimeter ifrån min snippa och gräver runt med tops. Nä då drar hon ett djupt andetag med världens *sniff* ljud och talar glatt om för mig att det luktar gott därnere, som det ska lukta. Visste ärligt inte vart jag skulle ta vägen. Nästa gång ska jag fisa på dig, så ska du får nåt att lukta på kärring. Kändes rätt skönt när jag gick därifrån, fick svar på varför jag har ont i högersidan av magen :) Min ena äggstock är mer äggig än den andra :D (eller nåt)
 

Sen var klockan 10 och då åkte vi till Arbetsförmedlingen. Skrev in mig för ökad möjlighet till heltidsjobb. Har ju två timjobb men målet är ju fast med månadslön :) Var en jättetrevlig tjej som hjälpte mig som också är socionom. Hon gick det generella socionomprogrammet på örebro universitet och tog examen i våras.

Ronnie hade svårt för att somna inatt, så medan han sov några timmar passade jag på att dammsuga och städa bilen, diska och städa lägenheten. Sen var det dags att hämta Amilia ! Tog en kopp te och pratade lite med Linn innan vi åkte hem. När vi kom hem gjorde jag pannkakor :) Nu ligger lillskruttan och sover. Imorgon blir det antagligen Leos lekland ! Ronnie har köpt årskort till Amilia där och vuxna går in gratis, världens ursäkt till leka! Askul :D Amilia är överlycklig när hon är där, springer runt och skrattar och åker rutschkana, leker i bollhavet och dansar på dansgolvet. Fina unge ! <3
 
 

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela