ForWhatIt´sWorth

Gråväder

Publicerad 2013-11-19 13:46:11 i Allmänt,

Kunde inte sova inatt. När klockan var sju imorse övervägde jag att dygna eftersom jag skulle till min terapeut vid tio. Självklart lyckades jag somna vid åtta och hörde inte klockan vid nio. Vaknade halv tio och insåg att jag inte hade en chans att hinna. Gick upp och gav biggie mat och tog sedan en välbehövlig dusch.
 
Snart blir det en långpromenad med min fina hund. Efter promenaden ska jag gå till ica och handla lite, efter att jag släppt av Biggie hemma. Jag förstår mig verkligen inte på de människor som vågar lämna sina hundar utanför affären. Jag litar tyvärr inte på mina medmänniskor tillräckligt mycket för att kunna göra det. Om Biggie försvann eller råkade ut för människor som tycker om att göra djur illa skulle mitt hjärta gå sönder.
 
När jag kommer hem från affären ska jag dammsuga, Biggie fäller jättemycket just nu. Om man ska se det lite positivt är det bara att gå ett varv genom lägenheten med strumporna så har jag raggsockor sen! Vädret idag är ganska deprimerande, grått och småregningt. Tror både jag och Biggie vill hålla oss inne större delen av dagen. Biggie avskyr vatten, milt sagt. Varje gång vi går ut när det regnar går han jättelångsamt och ser ut som sju svåra år. När det regnar jättemycket sätter han sig på bakhasorna och vägrar gå ner för trappen ens. Då håller han sig hellre. Ligger och snarkar på soffan eller gosar ner sig bredvid mitt oljeelement. Så vi är lika på den punkten, regn är inte alls trevligt i den här årstiden. På sommaren tycker jag därimot om regn, i måttfulla mängder. Det luktar så gott efter det regnat på sommaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stina

Är en 27 årig tjej som brinner för att hjälpa människor, att genom mina bearbetade erfarenheter kunna vara ett verktyg för andra. Därför började jag läsa till Socionom hösten 2009 och har nu en Socionomexamen. Arbetar som socialsekreterare på utredningsenheten ungdom och trivs jättebra :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela